Кропивницькі націоналісти запрошують містян на відкриті партійні збори "Свободи"

  • 9 жовт. 2017 20:15
  • 1183
    • Новина Кропивницькі націоналісти запрошують містян на відкриті партійні збори «Свободи» Ранкове місто. Кропивницький
     
    У четвер, 12 жовтня 2017 року, о 18:00 в Будинку профспілок м. Кропивницького (вул. Преображенська, 4, мала зала, II поверх) відбудуться перші відкриті збори Кропивницької міської організації ВО «Свобода». Про це повідомляє прес-служба Кропивницької організації ВО "Свобода".
     
    Комітет націоналістичного осередку повідомляє, що збори за участі свободівців, їхніх прихильників та представників громади, журналістів відтепер проводитимуться тут щочетверга з 18 до 20:00.
     
    Організатори запрошують долучатися до щотижневих заходів мешканців Кропивницького і області, громадських активістів, журналістів та всіх тих, кому небайдужа політична і соціальна ситуація в країні.
     
    В ході зборів націоналісти обласного центру інформуватимуть присутніх щодо основних програмових засад ВО «Свобода», спільно з громадою розглядатимуть нововведення в «Програмі захисту українців», які з’явилися згідно з вимогами часу тощо. Зокрема, всі учасники зборів матимуть змогу отримати чітке формулювання та пояснення позиції ВО «Свобода» щодо тих чи інших подій, а також ситуації в українському парламенті чи в регіонах.
     
    «Усвідомлюючи необхідність відкритого спілкування з громадою, ми вирішили започаткувати нову для нашої організації традицію. Переконані, що саме прозорості в питаннях діяльності політиків і, зокрема, депутатів місцевого рівня, людям зараз не вистачає. Повідомлення в ЗМІ не можуть забезпечити читачеві можливість отримати роз’яснення чи відповіді на запитання, що виникають, наприклад, після прочитання статті в газеті. Тому ми пропонуємо нову форму обміну інформацією», - коментує ініціативу проведення щотижневих відкритих зборів голова Кропивницької міської організації ВО «Свобода», голова націоналістичної фракції у міськраді Кропивницького Сергій Капітонов.
    Серед іншого, свободівці планують запрошувати на подібні збори побратимів з інших районів і областей, народних депутатів, представників керівного апарату ВО «Свобода». Націоналісти наголошують, що саме поінформованість громадян дасть змогу в майбутньому уникнути помилкових висновків, які зазвичай мають катастрофічні наслідки для всієї країни.
     
    Організатори стверджують, що регулярне спілкування з громадою допоможе багатьом знайти відповіді на болючі запитання, зустріти однодумців і просто отримати впевненість у майбутньому української національної держави.
     
    Нагадаємо, ВО "Свобода" запрошує кропивничан на Марш слави Героїв у Києві