Як поети і музиканти проводили у Кропивницькому вечір поезії, музики та кіно (фоторепортаж)

  • 9 жовт. 2017 13:08
  • 1484
    • Новина Як поети і музиканти проводили у Кропивницькому вечір поезії, музики та кіно (фоторепортаж) Ранкове місто. Кропивницький
     
    На минулому тижні у Кропивницькому проходив фестиваль літератури, мистецтва та медіа Feel fest-2017. Його проводили студенти й викладачі кафедри журналістики, видавничої справи та редагування Центральноукраїнського педуніверситету імені Винниченка. 
    Протягом трьох днів факультет був своєрідною фестивальною резиденцією, в якій відбувалися цікаві заходи для учнівської та студентської молоді.
     
     Завершив фестиваль проект "ART-дегустація. Вечір поезії, музики та кіно" - творчий вуличний перфоменс за участю талановитої молоді університету та викладачів. Зустріч проходила просто неба перед пам’ятником Володимиру Винниченку. 
    - Ми ризикнули змінити формати традиційного святкування тижня нашого факультету, змінивши його на фестивальний формат, і він відбувся зі своїми невдачами й накладками, - повідомила доцент кафедри журналістики, видавничої справи та редагування Центральноукраїнського педуніверситету імені Винниченка Ірина Ткаченко. - Але більше було позитиву, вся запланована програма реалізована. Мені, як ніколи, було приємно співтворити зі студентами. Та, власне, тут не було студента-викладача у моєму силовому полі - ми всі були поціновувачами поетичного слова і музики... І людей в той вечір було багато. Це гріє. 
     
    Фото: Олександр Майоров
     
     
    Нагадуємо, які заходи проводяться у Кіровоградському художньому музеї