На Кіровоградщині "Свобода" висунула кандидата на міського голову у Помічній

  • 9 жовт. 2017 12:27
  • 1585
    • Новина На Кіровоградщині «Свобода» висунула кандидата на міського голову у Помічній Ранкове місто. Кропивницький
    У суботу, 7 жовтня 2017 року, за участі лідера ВО «Свобода» Олега Тягнибока, у м. Помічній на Кіровоградщині відбулося урочисте представлення громаді кандидатів-націоналістів, які візьмуть участь у виборах до Помічнянської ОТГ 29 жовтня. Про це повідомляє прес-служба Кропивницької міської організації ВО "Свобода"
     
    На заході також були присутні голова обласної «Свободи» Ігор Степура та представники осередків націоналістичного об’єднання з усієї області.
     
    Побажати побратимам успіху та блискавичної перемоги у передвиборчій боротьбі до Помічної прибули свободівці з Кропивницького, Новоархангельщини, Новгородківського, Новомиргородського, Світловодського, Маловисківського, Олександрійського, Устинівського та інших районів. 
     
    В ході зборів громаді Помічної та всім присутнім був оголошений список кандидатів, який налічує 26 осіб. Серед висуванців у списку націоналістів – наполегливі і відчайдушні дівчата з місцевої ГО «Яворина», незламні волонтери, представники «Правого сектору», підприємці. Також «Свобода» висуває свого кандидата на посаду міського голови Помічнянської ОТГ – очільника Добровеличківського партійного осередку Юрія Безпалька.
     
     
    Юрія Безпалька як кандидата на міського голову особисто представив лідер свободвців Олег Тягнибок. Характеризуючи команду, з якою націоналісти Помічної йдуть на вибори, голова ВО «Свобода» наголосив, що політична сила вимагає від своїх представників у владі солідарної відповідальності. Зокрема, Олег Тягнибок запевнив громаду, що націоналісти завжди працюють злагоджено на всіх щаблях влади та акцентував на важливості підтримки не лише кандидата на посаду міського голови, але й усіх  кандидатів у депутати Помячнянської ОТГ від «Свободи».
     
    «Дуже важливо, щоб Юрко Безпалько мав серйозну підтримку в раді. Адже один міський голова без надійної опори депутатів опиняється в складній ситуації, йому завжди будуть перешкоджати. «Свобода» не просто так висуває Юрія Безпалька, адже ми маємо вже голів міських, сільських і селищних рад. Зокрема, маємо міських голів трьох обласних центрів. Наші міські голови мають дуже високу підтримку громади, що свідчить про їхню успішну роботу. Всі вони контактують між собою та обмінюються досвідом. Як голова партії я маю повне моральне право агітувати за Юрка Безпалька, але при цьому говорити, що у випадку обрання міським головою, ми будемо спільно з громадою його контролювати. Маємо приклади жорсткої реакції політичної сили на порушення наших принципів, але за гідної роботи  ми завжди гарантуємо свою підтримку на всіх рівнях для наших висуванців», - підкреслив Олег Тягнибок.
    В свою чергу, голова Добровеличківської районної організації від ВО «Свобода», кандидат на посаду міського голови Помічнянської ОТГ Юрій Безпалько розповів про бачення майбутньої роботи у разі обрання. Він підкреслив, що в своїй діяльності керуватиметься виключно «Програмою захисту українців», яка є незмінним дороговказом для членства «Свободи» вже 26 років.
     
     
    «Ми намагатимемося усунути недоліки роботи нинішньої влади. Але не треба думати, що цим «згорнемо» всі попередні позитивні ініціативи, бо ми нібито «проти міського голови». Ми контролюватимемо ремонт доріг та встановлення освітлення на вулицях так само, як це робить міська влада зараз. Ми будемо це робити, але робити без застосування корупційних схем, які спостерігаємо сьогодні. Переконаний, що, яким би «щедрим» не був крадій, його місце – за ґратами!» - заявив Юрій Безпалько.
    Після представлення кандидатів лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок поспілкувався з громадою Помічної, яку в основній мірі цікавили нещодавні події в стінах Парламенту. На прохання присутніх у залі людей була озвучна позиція партії щодо ухваленого ВРУ закону про так зване «створення необхідних умов для мирного врегулювання ситуації в окремих районах Донецької та Луганської областей». Олег Тягнибок докладно пояснив, за що саме проголосували зрадники України в Парламенті та наголосив, що свободівці зробили все можливе, аби не допустити ухвалення цього документу про «узаконення міських договорняків».
     
    «Але, через те, що брехні і маніпуляції політичних опонентів вплинули свого часу на виборців, ми маємо лише п’ять народних депутатів. Це дуже мало для того, щоб зупинити зраду національних інтересів, яка й відбулася в стінах Ради. Тому я ще раз звертаюся до громади: маємо максимально підтримати кандидатів-свободівців на місцевому рівні, щоб не повторювати помилок 2014 року», - підсумував Олег Тягнибок. 
     
    Нагадаємо: На Кіровоградщині відбудуться вибори у шести об’єднаних територіальних громадах 
     
    Свободівка домоглася покарання для злочинця у Кропивницькому  
     
    ВО "Свобода" запрошує кропивничан на Марш слави Героїв у Києві