В обласному центрі сталося дві пожежі

  • 9 жовт. 2017 09:47
  • 996
    • Новина В обласному центрі сталося дві пожежі Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому рятувальники загасили дві пожежі будівель різного призначення, про це повідомляє Управління ДСНС України у Кіровоградській області.
     
    7 жовтня о 16:43 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння на вул. Григорія Синиці у Кропивницькому. На місці події було встановлено, що горить 25 м кв дерев’яного перекриття господарчої споруди та 2,5 м кв домашніх речей. Силами пожежно-рятувального підрозділу 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницького пожежу було локалізовано та о 17:15 — ліквідовано.
     
    О 18:42 пожежа житлового будинку виникла на території приватного домоволодіння на вул. Новгородській у Кропивницькому.
    По прибуттю пожежно-рятувальних підрозділів на місце події було встановлено, що  горить 10 м кв дерев’яного перекриття та 12 мкв  шиферної покрівлі будинку. Силами вогнеборців о 19:10 пожежу було локалізовано та о 19:37 – ліквідовано. До гасіння пожежі залучались 12 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький. Загиблих і травмованих на пожежах не виявлено. Причини усіх пожеж наразі встановлюють фахівці.
     
    Нагадуємо: На Кіровоградщині поліція затримала чоловіка з купою набоїв