Штаб Радикальної партії Ляшка прокоментував звільнення двох членів партії

  • 4 жовт. 2017 19:28
  • 1672
    • Новина Штаб Радикальної партії Ляшка прокоментував звільнення двох членів партії Ранкове місто. Кропивницький

     

    3 жовтня, на блогах сайту Mandarin-News були опубліковані фотографії протоколів засідання бюро Кропивницької міської організації РПЛ. Головним питанням порядку денного було: виключення з рядів партії двох її членів Сергія Таранюка та Сергія Кашубу.

    Як прокоментували ситуацію представники міської РПЛ: " Причиною такого рішення стали систематичні порушення партійної дисципліни та дискримінаційні дії в збиток організації. А саме, громадянин Таранюк паплюжив ім'я організації, розповсюджував плітки та займався шпигунством на користь іншої політичної сили. А громадянин Кашуба займався махінаціями стосовно виборчих списків та викрав сторінку партійної організації. Там він розміщував принизливі висловлювання у бік мешканців Кропивницького та ганьбив ім'я партії.

    Зважаючи на такі неприпустимі дії Сергія Кашуби та Сергія Таранюка, під час зборів членів бюро міської РПЛ, колегіально було вирішено виключити  із лав Радикальної Партії Олега Ляшка. 

    Також, діючі радикали розповіли про те, що багато місцевих жителів скаржились на виключених осіб. Та вказали факти, відповідно до яких будуть направлені звернення до правоохоронних органів. Після проведення відповідних перевірок, вся інформація буде висвітленна у ЗМІ."

    Джерело