На Кіровоградщині стався жахливий злочин - згвалтування дитини

  • 2 жовт. 2017 11:32
  • 1748
    • Новина На Кіровоградщині стався жахливий злочин - згвалтування дитини Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Новомиргороді Кіровоградської області на території домогосподарства невідомий покидьок зґвалтував трирічну доньку господарки. Про це повідомляє  В’ячеслав Аброскін, перший заступник голови у Національній поліції України.
     
    "За останні дві доби сталися два жахливих злочини.
    1 жовтня, о 19.00, у місті Новомиргород Кіровоградської області на території домогосподарства невідомий покидьок зґвалтував трирічну доньку господарки. Дівчинку госпіталізовано, судмедексперт підтвердив факт згвалтування. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.152 КК України (зґвалтування). Проводятся заходи щодо встановлення і затримання особи, що скоїла цей жахливий злочин. Запам'ятайте - дитині всього три роки!
    У суботу, 30 вересня, близько 17.00, у Татарбунарському району Одеської області на узбіччі дороги знайдено мертвою з тілесними ушкодженнями дівчину, 2001 р.н. Дитина попросилися у матері піти на дискотеку до сусіднього села, 5 км. На цьому шляху її зустріл 21-річний покидьок, раніше судимий, який зґвалтував її та вбив. Зараз цей вилупок вже затриманий.
    Поки ми плануємо й чекаємо на посилення покарання, покидьки продовжують гвалтувати і вбивати дітей. Звертаюсь до всіх народних депутатів якомога скоріше внести до порядку денного законопроект щодо впровадження Єдиного реєстру осіб засуджених за злочини проти статевої свободи та недоторканності малолітньої чи малолітнього та посилення відповідальності за такі злочини, розроблений народними депутатами України Олег Недава, Mustafa Nayyem, Дмитро Лубінець та Антон Геращенко http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=62078.
    Наші діти потребують нашого захисту".