Сонячна енергія від КС Солар у Кропивницькому. Інвестуємо в майбутнє

  • 2 жовт. 2017 15:00
  • 5415
    • Новина Сонячна енергія від КС Солар у Кропивницькому. Інвестуємо в майбутнє Ранкове місто. Кропивницький

     

    В сучасному світі з кожним роком збільшується попит на електроенергію. Відходять в минуле машини з паливними двигунами, ростуть потреби людей внових ґаджетах та швидкості інтернету, а також люди, нарешті, задумуються прозбереження екології.

    Тарифи на електропостачання сьогодні суттєво вдарили по кишенях пересічних українців. Хтось виходить з цієї кризи, зводячи до мінімуму використання техніки, дехто купує світлодіодні лампи та економнішу техніку, а хтось робить інвестицію в майбутнє.

    З кожним роком все більше українців відмовляються від централізованого енергопостачання та самостійно виробляють альтернативну енергію, встановлюючи сонячні системи біля своїх осель. Але перед придбанням виникає дилема: "Кому краще заплатити цічималі кошти?", "На чому заощадити, а на чому ні?", і найголовніше - "До кого звернутися за якісною послугою та не натрапити на дилетантів?".

    Аби дізнатися детальніше про сонячну енергетику, ми звернулися до Олександра Чеканова – керівника фірми ТОВ «КС Солар» у Кропивницькому.

    Містяни та жителі Кіровоградщини тепер мають можливість офіційно та на кваліфікованому рівні зробити свій будинок автономним – незалежним від енергопостачальних компаній. Актуальна тепер можливість і для підприємців, які бажають зробити інвестицію в майбутнє, отримуючи компенсацію за надлишки виробленої енергії, продаючи її по зеленому тарифу.

    Поспілкувавшись зі звичайними електриками, нам повідомили, що таку систему, впринципі, зможе підключити і звичайний електрик, придбавши все необхідне обладнання. Проте вартість похибки, яких вони припускаються, занадто дорого коштує власникам систем альтернативної енергії. Коли обладнання потребує обслуговування, або додаткового налаштування, то відповідальну особу знайти вже практично неможливо.

    Люди зазнають серйозних збитків у тисячі доларів, тому що скористалися послугами некваліфікованих «спеціалістів», які пропонують ціну нижчу на відміну від офіційних представництв. Заощадили дріб'язок, а втратили тисячі.

    Ми з командою займаємося сонячною енергією близько двох років. Свою роботу виконуємо на найвищому європейському рівні. Представляємо сервісне, гарантійне та постгарантійне обслуговування систем.  Встановлюємо лише нову техніку класу TIER 1. Працюємо виключно з обладнанням, гарантію на яке можемо дати на період не менше 15 років”, - розповідає керівник ТОВ «КС Солар» у Кропивницькому Олександр Чеканов.

    Як зазначив Олександр, цьогоріч обладнання компаній можна буде оглянути на Міжнародній агропромисловій виставці «AGROEXPO-2017».

    Кропивницька компанія «КС Солар» є офіційним представником ТОВ «Рентехно» та ТОВ «УС Солар», що займаються будівництвом великих сонячних електростанцій та є одними з найбільших в Україні.

     «УС Солар» ще займається виготовленням обладнання для статичних та динамічних систем. Окрім збуту на українському ринку компанія також експортує системи за кордон.

    ТОВ «КС СОЛАР», вул. Яновського 100, тел:. (099)1500505, (099)1500808

    Текст: Дмитро Семенюк