Відео, як у Кропивницькому злодійка викрадає у дівчинки мобільний

  • 20 вер. 2017 20:45
  • 1284
    • Новина Відео, як у Кропивницькому злодійка викрадає у дівчинки мобільний Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому в одній із аптек міста нахабна шахрайка викрала з рюкзака школярки мобільний телефон. Про це на ФБ повідомляє Андрій Орлов, кропивничанин.
     
     
    "Друзі, 16.09.17 р. на день міста Кропивницкий в аптеці на вулиці космонавта Попова, 20-в, у племінниці злодійка, років 40 на вигляд, нахабно витягла з рюкзака дівчинки телефон Huawei. 
     
    Після звернення до поліції Сергій Кондрашенко та надання відео з камер спостереження, поліцейський, який приймав заяву сказав, що якщо в нас немає зв’язків серед поліцейських, то можна не сподіватися, що телефон знайдуть, а злодійку покарають. 
    Можливо, це цікава інформація для 1+1 про роботу нової поліції Кропивницького та як працюють крадії на свято дня міста, можливо, розкажете, скільки та яких злочинів було скоєно цього дня, скільки витягли телефонів та гаманців у відпочиваючих громадян, а їх навіть ніхто не намагається спіймати та притягнути до відповідальності.
     
    Уважно придивіться до відео. Давайте зробимо злодійку відомою, прошу репост, повернемо дитині телефон. Дякую всім за підтримку", - йдеться у повідомленні.