Кропивницькі активісти їздили на кордон з Польщею, щоб підтримати Саакашвілі

  • 12 вер. 2017 13:35
  • 1214
    • Новина Кропивницькі активісти їздили на кордон з Польщею, щоб підтримати Саакашвілі Ранкове місто. Кропивницький
     
    Активісти, ветерани та учасники АТО вирушили з Кропивницького до КПП «Краковець», що на кордоні України з Польщею, задля відновлення справедливості і підтримки екс-президента Грузії та екс-губернатора Одеської області. Про це на ФБ пише Віктор Чорноглазов, кропивничанин.
     
    "9 вересня 2017 року активісти, ветерани та учасники АТО вирушили з міста Кропивницький до КПП «Краковець», що на кордоні України з Польщею, задля відновлення справедливості і підтримки екс-президента Грузії та екс-губернатора Одеської області Міхеіла Саакашвілі.
    Прибувши о 7-й годині ранку до місця призначення, ми побачили табір прихильників Міхеіла Саакашвілі, представників активної громадськості з регіонів всієї України, де й зупинились. Зі сцени, яка біла встановлена у таборі, виступали різноманітні учасники (політики, громадські активісти та звичайні небайдужі громадяни України). В цей час з протилежного боку від табора прихильників розташувались молодики біля 200 осіб, які були проти приїзду до України Міхеіла Саакашвілі. Відповідні молодики декілька раз протягом 3-х годин спробували здійснити провокацію: то рушаючи до КПП «Краковець», то рушаючи до прибічників Міхеіла Саакашвілі, але їхні дії були заблоковані правоохоронцями та ветеранами АТО. Внаслідок цього близько 80 цих молодиків було затримано правоохоронцями.
    Близько о 13-й годині було повідомлено, що через КПП «Краковець» Міхеіла Саакашвілі до України не пускають і він вирушив до України поїздом до залізничної станції Мостиська Друга, що в 50-ти кілометрах від КПП «Краковець».
    ...
    Після приїзду до міста Лева спілкування з активістами, всі потроху почали розходитись.
    Повернення Саакашвілі могло стати приводом до проведення радикальних змін у принципах управління державою, та її зовнішньою політикою, але, на при великий жаль, все закінчилося і не розпочавшись.
    Наразі ми маємо не зміни політики держави на покращення життя Українців, а маємо залякування учасників підтримки Міхеіла Саакашвілі, відкриття проти них кримінальних проваджень, тобто - політичного переслідуванням".