На Балашовці завдяки депутату-свободівцю провели освітлення на Тургенєва

  • 11 вер. 2017 11:45
  • 1061
    • Новина На Балашовці завдяки депутату-свободівцю провели освітлення на Тургенєва Ранкове місто. Кропивницький
     
    8 вересня  надійшло повідомлення про те, що на вул. Тургенєва у Кропивницькому увімкнули освітлення. Про це повідомляє прес-служба Кропивницької міської організації ВО «Свобода».
     
    Нагадаємо, що впродовж тривалого часу вулиця Тургенєва була справжньою «пасткою» для кропивничан в темну пору доби. З проханням про допомогу у вирішенні цієї проблеми місцеві мешканці звернулися до депутата Фортечної районної у місті Кропивницькому ради від ВО «Свобода» Ігоря Якименка. Без зволікань був підготований та скерований до міської ради відповідний депутатський запит. А вже 17 січня 2017 року депутати ухвалили рішення про його виконання.
     
    «Приємно, що проблема з освітленням вулиці Тургенєва остаточно вирішена. Рішення міської ради Кропивницького передбачало виконання запиту до кінця року, і тому ми можемо подякувати представництву міської влади за дотримання обіцянки. Відомо, що деякі запити надовго «зависають» в повітрі навіть після ухвалення депутатським корпусом. Добре, що в нашому випадку відповідне управління дотрималося терміну, означеного в рішенні», - коментує Ігор Якименко.
    На світлині поряд з Ігорем Якименком – Наталя Максимівна Капиця, яка загітувала сусідів зібрати підписи під зверненням до депутата-свободівця.