Депутати Кропивницького «заощадили» на парку «Молодіжний»

  • 5 вер. 2017 17:38
  • 920
    • Новина Депутати Кропивницького «заощадили» на парку «Молодіжний» Ранкове місто. Кропивницький
     
    4 вересня 2017 року, в ході чергового засідання 9-ї сесії міської ради Кропивницького депутати відмовилися внести до «Програми утримання, благоустрою та розвитку житлово-комунального господарства міста Кропивницького на 2017-2021 роки» пункт про визначення меж парку «Молодіжний». Про це повідомляє прес-служба Кропивницької організації ВО "Свобода".
    Нагадаємо, що відповідний депутатський запит голови фракції ВО «Свобода» Сергія Капітонова був оголошений та ухвалений на сесії міськради ще 10 червня 2016 року (32 голосами «за»). У запиті йшлося про необхідність створення проектно-технічної документації на парк Молодіжний (район Некрасівка), якої станом на сьогодні не існує. 
    Сергій Капітонов наголошує, що сума, яка необхідна для виконання депутатського запиту, невелика. Проте депутати вирішили «заощадити» на потребах громади та відмовилися підтримувати внесення цього об’єкту до загальної програми розвитку ЖКГ. Перед голосуванням в сесійній залі пролунали звичні для подібних ситуацій застереження, які зводилися до банальної констатації нестачі коштів. Але, як наголошує Сергій Капітонов, сума, необхідна для виконання депутатського запиту, смішна і складає близько 30 тис. грн. 
     «Нам відомі випадки, коли шалені суми використовуються на безглузду «імітацію» діяльності ЖКГ. Для мешканців Некрасівки питання визначення меж парку є досить важливим. Адже ми всі усвідомлюємо, що поки територія не окреслена як зона відпочинку, вона є об’єктом особливої уваги різноманітних земельних аферистів, які захочуть використати її з метою власної наживи», - наголошує Сергій Капітонов. 
    Попри те, що ще 16 серпня цього року в ході засідання «земельної» комісії в міській раді  начальник Головного управління ЖКГ В.І. Кухаренко запевняв, що депутатський запит Сергія Капітонова буде виконаний, питання визначення меж парку так і залишилося відкритим.
    Проте, за словами свободівця, найбільше вражає абсурдна поведінка окремих представників депутатського корпусу, які ще рік тому ухвалили рішення, щоб згодом проголосувати вже  «проти»  нього при  внесенні змін до «Програми утримання, благоустрою та розвитку житлово-комунального господарства міста Кропивницького на 2017-2021 роки».