У Кропивницькому завершують створення гемодіалізного центру

  • 1 вер. 2017 14:12
  • 1002
    • Новина У Кропивницькому завершують створення гемодіалізного центру Ранкове місто. Кропивницький
     
    Cтворення гемодіалізного центру в Кропивницькому виходить на фінішну пряму. Будівельники завершують внутрішнє оздоблення, виконують благоустрій прилеглої території, триває монтаж обладнання для гемодіалізу.
    Ознайомитися з перебігом реалізації важливого медико-соціального проекту приїхав генеральний директор підприємства-інвестора «Фрезеніус Україна» Володимир Подворний. Разом з міським головою Андрієм Райковичем він оглянув приміщення майбутнього гемодіалізного центру.
    — Гемодіалізне обладнання «Фрезеніус» добре знане у всьому світі, – розповів Володимир Подворний. — Наші спеціалісти виконують його монтаж, і незабаром центр почне функціонувати в Кропивницькому.
    Необхідно відзначити, що для своєї апаратури ми готуємо спеціальні розчини безпосередньо на місці, вони завжди свіжі, тож їх не потрібно закуповувати в готовому консервованому вигляді. Це — гарантія надання якісних послуг людям з хворими нирками.
    Задоволений перебігом будівельних робіт і Андрій Райкович.
    — Це надзвичайно важливий для міста медичний заклад, – наголосив очільник міста. — Його відкриття нетерпляче очікують понад сто кропивничан, для яких вчасний гемодіаліз – питання життя і смерті. При повноцінній роботі у три зміни ми зможемо максимально забезпечити необхідною медичною допомогою мешканців міста.
    Новий гемодіалізний центр заплановано ввести в експлуатацію у вересні — до Дня міста Кропивницького.
     
    Юрій Сергійчук