Загинули при виконанні. Поліцейські Кіровоградщини вшанували загиблих охоронців порядку (ФОТО)

  • 22 серп. 2017 14:44
  • 1010
    • Новина Загинули при виконанні. Поліцейські Кіровоградщини вшанували загиблих охоронців порядку (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
     Сьогодні на базі головного управління національної поліції в Кіровоградській області вшанували пам'ять загиблих під час несення служби правоохоронців. Захід відбувся з нагоди Всеукраїнського Дня пам'яті працівників органів внутрішніх справ.
    Зі словами скорботи під час заходу виступили начальник поліції Кіровоградщини, керівництво міста та інші. Кошики з квітами з актової зали управління доручили доставити поліцейським до пам’ятника “Захисникам правопорядку”.
     
    Під час події на сцені вишикувались працівники поліції, тримаючи в руках портрети загиблих під час несення служби охоронців порядку. Пізніше, сім’ям, які лишилися без годувальника, шеф обласної поліції вручив подарунки та пам’ятні листівки.
    “Вони поклали свої щиття, захищаючи батьківщину та свій народ. Скільки б не минуло часу з тих пір, коли до колективів правоохоронців вривалися страшні звістки, спомин про ті трагедії такий же болісний, як і тоді”, - виступив з промовою начальник ГУНП в Кіровоградській області Сергій Кондрашенко.
     
    Єпископ Кропивницький та Голованівський Марк провів поминальну панахиду за загиблими.  
     
    Дмитро Семенюк