Що підготувала бібліотека Чижевсьеого для кропивничан?

  • 14 серп. 2017 09:10
  • 976
    • Новина Що підготувала бібліотека Чижевсьеого для кропивничан? Ранкове місто. Кропивницький
     
    Книжкові виставки: у відділі обслуговування користувачів з 14 серпня до 170-річчя від дня народження Болеслава Пруса, польського письменника, працює книжкова виставка  «Художній світ Болеслава Пруса». З 17 серпня до 150-річчя від дня народження українського письменника Осипа Маковея  відвідувачам бібліотеки пропонується книжкова виставка «Літературна спадщина Осипа Маковея».
    Нагадуємо, що у відділах бібліотеки продовжують свою роботу книжкові виставки: «З «Теплими історіями» - в тепле літо», «Цікавинки для всіх і кожного», «Археологічні знахідки та відкриття», «Внутрішній простір Володимира Базилевського», «Мистецтво відвертості», «Відчуття батьківщини Юрія Яновського»; художня виставка Олександра Охапкіна «Українські мадонни» та інші цікаві виставки.
     
    Кіноклуб «Екран» запрошує 16 серпня на 15.00 переглянути романтичну кінокомедію режисера Тея  Гарнетта «Сім грішників», 1940 р. У фільмі йдеться про красиву скандальну співачку, яка називає себе Біжу, кочує з одного острова на інший в південних морях, дратуючи своєю поведінкою деяких чинів Військово-морського флоту США, розташованого в цій акваторії. У всіх місцях, де вона виступає, починаються заворушення і бійки. Скандалістку супроводжують дезертир в якості охоронця і спритний кишеньковий злодій, який видає себе за фокусника. Після депортації з чергового острова вони сідають на корабель, де їде дочка губернатора. Біжу вирішує повернутися на острів, де вже виступала раніше, і де зустріне свою майбутню любов...
     
    «Бібліотечне надвечір’я». Суботнього вечора 19 серпня з 18.00 до 21.00 на прибудинковому бібліотечному майданчику відбудеться відкрита вулична акція за напрямом «література». Усі бажаючі матимуть змогу придбати книги місцевої книгарні, ознайомитися з книжковою виставкою «Яблуневий спас» та отримати Спасівське яблуко  побажань з великого кошика; переглянути нові періодичні видання тижня. Акція буде цікавою абсолютно всім - як дорослим, так і малечі. Цього вечора на присутніх чекають літературні вікторини, а також шахи та шашки. 
    Бібліотека запрошує приходити родинами, з друзями – вітається етнічне вбрання і можлива фотосесія біля бібліотеки! 
     
    ВХІД НА БІБЛІОТЕЧНІ ЗАХОДИ — ВІЛЬНИЙ