У Кропивницькому патрульні виявили зниклу дівчину-підлітка

  • 11 серп. 2017 14:22
  • 1003
    • Новина У Кропивницькому патрульні виявили зниклу дівчину-підлітка Ранкове місто. Кропивницький
     
    15-річну дівчину, яку три дні розшукують родичі, патрульні виявили в 130 кілометрах від власної домівки. Про це на ФБ повідомляє Патрульна поліція Кропивницького.
    Вчора, 10 серпня, близько 21-ї години вечора, до патрульних звернувся 34-річний громадянин та повідомив, що у нього в автомобілі перебуває 15-річна дівчинка, яку він виявив неподалік від свого будинку, на вулиці Нижній.
    Заявник розповів, що дівчинка сиділа на землі в мокрому одязі, босоніж і не могла пояснити, як вона там опинилася. Натомість вказала своє ім’я і прізвище та попросила відвезти її до свого приятеля, який мешкає в районі вулиці Комарова.
    Чоловік посадив дівчину в автомобіль. На вулиці Євгена Тельнова той побачив екіпаж патрульної поліції, тож одразу вирішив розповісти про ситуацію охоронцям порядку.
    Патрульні перевірили дівчину за базою даних, виявилося, що її вже три дні розшукують батьки. З’ясували, що дитина мешкає в с. Вільшанка Кіровоградської області. Востаннє її бачили 7 серпня на одній із автобусних зупинок, вона мала квиток до Кропивницького.
    Дівчина сказала патрульним, що зголодніла і сумує за домівкою. Інспектори нагодували її, а після відвезли до Кропивницького відділу поліції. Там вони зателефонували її родичам, аби заспокоїти їх, та розповіли про місцезнаходження біглянки.
    Наразі справою займаються фахівці відділу ювенальної превенції.