У Благовіщенському чоловіки виготовляли опій і зберігали макову соломку

  • 25 лип. 2017 14:09
  • 1021
    • Новина У Благовіщенському чоловіки виготовляли опій і зберігали макову соломку Ранкове місто. Кропивницький
     
    На Кіровоградщині поліцейські викрили у наркозлочинах чотирьох мешканців районного центру.
    На вихідних у жителів міста Благовіщенське поліцейські вилучили кілька кілограмів наркосировини та шприци з опієм.
    «Оперативники попередньо отримали інформацію про те, що особи можуть зберігати вдома заборонені до обігу наркотичні речовини. У поле зору працівників поліції потрапили четверо жителів районного центру: троє раніше судимих чоловіків, віком від 32 до 35 років, та 28-річна жінка.
    Поліцейські протягом одного дня провели санкціоновані обшуки у домоволодіннях громадян за різними адресами. У результаті чого в будинку та господарських приміщеннях виявили і вилучили два пакети з подрібненою маковою соломкою, загальною вагою близько 4 кг, два шприци з рідиною, яка за словами власників, є опієм, а також приладдя для його виготовлення.
    Особи пояснили, що зберігали наркотичні засоби для власних потреб», - розповів начальник Благовіщенського відділення поліції Ігор Яковлев.
    Розслідування у рамках кримінальних проваджень, розпочатих за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України, триває.
    Після проведення досліджень вилученого дії осіб буде остаточно кваліфіковано.
     
    Повідомляє Благовіщенське відділення
    поліції Кіровоградської області.