У Кіровоградському художньому музеї презентувли виставу «Как это делалось в Одессе»

  • 23 лип. 2017 12:09
  • 1115
    • Новина У Кіровоградському художньому музеї презентувли виставу «Как это делалось в Одессе» Ранкове місто. Кропивницький
     
    19 липня в обласному художньому музеї наш «Театр у музеї» знову презентував моновиставу «Как это делалось в Одессе» за оповіданнями Ісаака Бабеля. Про це повідомляє на своїй сторінці у ФБ Кіровоградський обласний художній музей.
     
    19 липня в обласному художньому музеї наш «Театр у музеї» знову презентував моновиставу «Как это делалось в Одессе» за оповіданнями Ісаака Бабеля. Режисером та актором цього дійства є артист драми вищої категорії театру корифеїв - комунального закладу "Кіровоградського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. М.Л. Кропивницького", заслужений артист України Юрій Олександрович Жеребцов. Допомагали йому створювати ефект присутності в славному місті Одесі Володимир Бабіюк (музичне оформлення), а художніми акцентами - професор сценографії Університету ім. Є. Райерсона (Канада) Павло Босий.
    Мистецтву Юрія Жеребцова притаманні висока чутливість до нюансів авторського тексту, величезна повага до літературної першооснови твору, яскрава образність і плідність співпраці з командою. Глядачі в залі дивувалися майстерній грі актора, його вмінню поринути в образ, тримати всіх в очікуванні гумористичних відтінків. По закінченню вистави Юрій Олександрович отримував шалені оплески, слова величезної подяки, букети квітів і фото на згадку від шанувальників таланту артиста.
    У вересні 2017 року маестро буде відзначити своє 70-річчя, отож чекаємо на нові зустрічі! - йдеться у повідомленні.