На Кіровоградщині обсяг випуску одягу зріс на 35%

  • 8 черв. 2017 14:10
  • 1005
    • Новина На Кіровоградщині обсяг випуску одягу зріс на 35% Ранкове місто. Кропивницький
     
    Легка промисловість була та залишається однією з пріоритетних галузей економіки, завдяки розвитку якої збільшується економічний потенціал держави.
    Провідним підприємством галузі легкої промисловості Кіровоградщини є ПрАТ швейна фабрика “Зорянка” – одне з найбільших сучасних швейних підприємств в Україні, що спеціалізується на виробництві жіночого та чоловічого, форменого та робочого верхнього одягу, виконує замовлення найвідоміших світових брендів на умовах давальницької сировини, виготовляє продукцію на внутрішній ринок. 
    У січні–березні 2017 р. підприємствами з виробництва одягу освоєно 263 тис.грн капітальних інвестицій або 0,1% загального обсягу підприємств переробної промисловості області.
    За підсумками січня–квітня 2017 р. обсяг випуску продукції на підприємствах з виробництва одягу зріс на 34,1%. Порівняно з січнем–квітнем 2016 р. збільшилось виробництво жилетів, анораків, лижних курток брюк та бриджів з волокон синтетичних або штучних чоловічих та хлопчачих, пальт та плащів жіночих та дівчачих.
    У січні–квітні 2017 р. обсяг реалізованої продукції підприємствами з виробництва одягу склав 22,4 млн.грн. або 0,4% обсягу переробної промисловості області.
    Головне управління статистики у Кіровоградської області щиро вітає всіх працівників та ветеранів галузі з професійним святом, бажаємо міцного здоров’я, високих досягнень у праці, щастя, миру та добробуту!
     
    Повідомляє головне управління статистики у Кіровоградській області.