Деякі жителі Кропивницького зберігають маріхуану і гранати

  • 19 трав. 2017 15:38
  • 837
    • Новина Деякі жителі Кропивницького зберігають маріхуану і гранати Ранкове місто. Кропивницький
     
    Поліцейські вилучили у жителів Кропивницького майже 1,5 кг марихуани, понад 350 кущів коноплі, гранату та спецзасіб.
    Двох жителів обласного центру, 24 та 39 років, викрито у причетності до збуту особливо небезпечного наркотичного засобу та незаконного обігу зброї і боєприпасів.
    Працівники поліції отримали інформацію про протиправну діяльність осіб, яка під час перевірки знайшла підтвердження.
    «18 травня у ході проведення санкціонованих обшуків за місцем мешкання чоловіків та їхнього автотранспорту виявлено і вилучено близько 1,5 кг наркотичного засобу – марихуани, посів із 355 кущів коноплі, предмет, схожий на гранату Ф1, та спеціальний засіб під гумову кулю з ознаками переробки. Осіб затримано, вирішується питання щодо обрання стосовно них міри запобіжного заходу – тримання під вартою», - розповів начальник управління протидії наркозлочинності поліції Кіровоградської області Євген Чуйко.
    За результатами експертизи за цими фактами буде прийнято рішення щодо притягнення громадян до кримінальної відповідальності за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів), ч. 2 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання наркотичних засобів), ч. 1 ст. 310 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). За такі дії передбачено покарання – від п’яти років позбавлення волі.
    Якщо вам відома інформація про осіб, причетних до вчинення наркозлочинів, не залишайтесь байдужими, повідомте за телефоном гарячої лінії 095 189 4350, на електронну пошту: кirovohrad@antidrug.gov.ua або безпосередньо до управління за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 30. Конфіденційність гарантується.
     
    Повідомляє управління протидії наркозлочинності.