На Кіровоградщині маленька дівчинка потребує операції (відео)

  • 20 квіт. 2017 14:32
  • 1023
    • Новина На Кіровоградщині маленька дівчинка потребує операції (відео) Ранкове місто. Кропивницький

     
     
    Півторарічна олександрійка потребує термінової операції...
     
    В Олександрії маленька дівчинка потребує термінової операції, на яку необхідно 30 тисяч гривень. Сім'я Марійки Волошиної робить усе можливе, аби дівчинка змогла ходити та радіти життю.
     
    Мирославу Волошину знає чимало олександрійців. Хтось навчався з нею в училищі культури, хтось був її колегою у районному будинку культури, а хтось приходив на свята, де вона виступала. Завжди усміхнена і привітна Мирослава створювала гарний настрій іншим, не була байдужою до чужої біди і ніколи не просила щось взамін. Проте доля склалася так, що вона змушена звернутися до небайдужих людей по допомогу.
     
    Півтора роки тому Мирослава народила довгоочікувану другу дитину. На появу Марійки родина чекала цілих 10 років. Щастю не було меж, аж раптом, коли дівчинці виповнилося 5 місяців, лікарі запідозрили у неї проблеми зі здоров’ям. Діагноз - дисплазія тазостегнових суглобів, вроджений вивих стегон. Після детального обстеження і лікування дівчинка провела у гіпсі 6 місяців, 3 рази міняючи позицію ніжок і гіпс. Лікування Марійка отримує у Харкові. Родина витратила усі свої заощадження і гроші рідних на лікування дитини. Через рік нескінченних гіпсувань і зарядок з'явилася надія, що дівчинка буде ходити. Для продовження лікування потрібна операція, яка запланована на травень цього року. Вартість операції 30 тисяч гривень. Родина не має таких грошей. Мама Марійки – Мирослава знаходиться у декретній відпустці, старша донька - школярка, а тато поїхав на заробітки за кордон, щоб заробити гроші на операцію. Та все ж гроші необхідно зібрати вже зараз.
     
    Мирослава говорить, що небайдужі люди почали їй допомагати, коли вона розмістила оголошення про операцію на своїй сторінці у соціальній мережі, майже одразу на її рахунок жінка перерахувала 20 гривень. Мирославу до сліз розчулила допомога незнайомої людини. Для добрих справ не існує малих сум. Кожна гривня стане у нагоді і подарує півторарічній Марійці шанс на повноцінне життя, дівчинка зможе ходити і нарешті гулятиме з іншими дітками.
     
    Допомогти зібрати гроші на операцію можна двома способами. Перший – перерахувати гроші на картку "ПриватБанку" мами Марійки – Мирослави Миколаївни Волошиної 4149 4978 0844 8056. Другий спосіб - домовитись з нею про зустріч і особисто передати гроші, її номер телефону: 099-463-07-11.