У Кропивницькому поліцейські провели санкціонований обшук та вилучили наркотики

  • 3 січ. 2017 15:10
  • 1133
    • Новина У Кропивницькому поліцейські провели санкціонований обшук та вилучили наркотики Ранкове місто. Кропивницький

     

    43-річний підозрюваний раніше вже мав не одну судимість за наркозлочини. Цього разу, за інформацією оперативників, зловмисник зберігав у своїй оселі екстракційний опій та метадон.

    «Працівниками кримінальної поліції спільно з представниками слідчого управління Нацполіції області було проведено слідчі дії в житловому приміщенні, яке розташовано у місті Кропивницькому. У ході обшуку правоохоронці виявили ін’єкційні шприци з рідиною коричневого кольору, а також поліетиленовий пакунок із кристалічною речовиною білого кольору.

    Відповідно до висновків експертизи, вилучені речовини є екстракційним опієм та метадоном», - розповів заступник начальника поліції Кіровоградської області Олександр Скляревський.

    За цими фактами розпочато кримінальні провадження за ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». За такі дії особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 5 років.