У Кропивницькому Дід Мороз завітав до дітей Некрасівки

  • 29 груд. 2016 11:27
  • 1120
    • Новина У Кропивницькому Дід Мороз завітав до дітей Некрасівки Ранкове місто. Кропивницький
     
    Напередодні новорічних свят, 25 грудня, на мікрорайоні Некрасівка діти та дорослі святкували Новий рік. На засніжену галявину у парку Молодіжному (ім. Морозова) до дітей різного віку навідалися казкові герої - Дід Мороз та Снігурка.
    Декілька годин дітвора щасливо бігала серед дерев, пише кореспондент "Трибуни".
     Під ніжним снігопадом дівчатка та хлопчики змагалися, хто краще переспіває сучасні пісні або краще затанцює. З гамором та сміхом учасники свята радісно водили  хороводи та бігали «паровозиком» за Снігуркою та Дідом Морозом. Переможці конкурсів обов’язково за свої таланти отримували солодкі подаруночки. Протягом кількох  годин сквер був осяяний десятками дитячих посмішок. Звідусіль лунав радісний сміх та голосні побажання на Новий рік. Окрім посмішок, учасників свята грів теплий чай  та смачна домашня випічка. Наприкінці свята навколо яскравої ялинки зібрався величезний хоровод.
    Квартальна цього мікрорайону Олена Коломієць розповіла про деталі організації дійства:
     «Самі мешканці сходилися, прикрашали ялинку. Сьогодні принесли випічку та чай. Зробили яскраве оголошення про свято, вперше так багато людей прийшло. Дорослі всіляко допомагали порадувати дітей. Допомагав в організації та запросив Діда Мороза зі Снігуркою депутат міської ради Сергій Капітонов (ВО "свобода"). Також разом з ним рознесли подарунки багатодітним сім’ям на День св. Миколая». 
    Таке масштабне святкування для дітей на мікрорайоні Некрасівка влаштували вперше. Жоден учасник заходу не покинув свято без солодких подарунків від Діда Мороза. Щасливі діти довго не відпускали казкових героїв, бо усі хотіли з ними сфотографуватися. 
    Повідомляє   http://tribuna.kr.ua