ФК «Нова поліція» отримав золоті медалі чемпіонів міста та Кіровоградської області

  • 11 лист. 2016 13:13
  • 1518
    • Новина ФК «Нова поліція» отримав золоті медалі чемпіонів міста та Кіровоградської області Ранкове місто. Кропивницький
     
    Цього року команда здобула перемоги у всіх змаганнях, в яких брала участь, завоювала титул чемпіона м. Кропивницький з футболу, виборола кубок міста, а головне - посіла першу сходинку чемпіонату області.
    Нагородження гравців, тренерів і президента футбольного клубу відбулося в Головному управлінні Нацполіції області в присутності керівництва відомства та особового складу.
    Привітали чемпіонів та вручили їм кубок і золоті медалі голова Кіровоградської обласної федерації футболу Віктор Безсмертний, голова міської федерації футболу Ярослав Пилипенко та начальник поліції Кіровоградщини Сергій Кондрашенко.
    «Такий успіх кожному з гравців, що зараз стоять перед нами, вже з медалями переможців, за 10-річну історію клубу щоразу доводилося виборювати непросто. Лише протягом цього сезону вони взяли участь у 62 футбольних матчах різних турнірів, здобули 59 впевнених перемог, забили у ворота суперників 236 переможних голів і тільки один раз зіграли «внічию». 
    Кожна гра для них була подією, до якої проводилися серйозні тренування, докладалося чимало сил та часу. Однак запорукою успіху, я думаю, у першу чергу, є їх особливе ставлення до футболу, а ще – надзвичайно сильне прагнення до перемоги, хороша спортивна техніка і підтримка вболівальників», - зазначив Сергій Григорович, звертаючись до присутніх.
    Окремо за спортивні здобутки полковник Кондрашенко подякував Президенту клубу «Нова поліція» Олександру Скляревському і незмінному тренеру команди Олександру Співаку.
    Також за вагомий вклад у розвиток фізичної культури та спорту серед особового складу підрозділів Нацполіції начальник відомства нагородив гравців ФК нагрудним знаком «За розвиток Українського спорту».
    Повідомляє сектор комунікації поліції Кіровоградської області