У всіх відділеннях ПриватБанку можна придбати поліс ОСАЦВ (автоцивілку)

  • 9 лист. 2016 12:44
  • 1113
    • Новина У всіх відділеннях ПриватБанку можна придбати поліс ОСАЦВ (автоцивілку) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Більше 12 років діє Закон про обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів. Чимало страхових компаній пропонують сьогодні українським автовласникам свої послуги.
    Розібратись, якій компанії довірити особисту фінансову безпеку, пересічному українцю не так то і просто. ПриватБанк пропонує своїм клієнтам послуги страхування транспортних засобів лідерів страхового ринку держави.
    "Часто, пропонуючи клієнтам придбати страховий поліс, чув відповіді про те, що автовласники купують поліси автовідповідальності у “своїх” страхових компаній. Аргументи були різні - від сили звички до рівня довіри, -
    розповідає Олексій Харін, заступник директора, керівник Бізнесу платежів та переказів Кіровоградської філії ПриватБанку. - Ми почули кожного нашого клієнта, тому сьогодні пропонуємо захист від фінансових ризиків лише
    перевірених часом та економічною нестабільністю страхових компаній. Придбати поліси можна у будь-якому із 58 відділень регіону".
    Оформлення полісу ОСАЦВ, зекономить кожному водію 850 грн - штраф  за керування автотранспортом без автоцивілки.  До речі, поліс можна оформити і в режимі он-лайн - в Приват24 чи на сайті ПриватБанку <https://en.privatbank.ua/>. При оформленні в Приват24 або на pb.ua ПриватБанк гарантує безкоштовну доставку поліса в зручний для клієнта і
    час, і місце.
    Усі страхові компанії надають пільгу до 50% вартості поліса для пенсіонерів, чорнобильців та інвалідів. У випадку продовженні автоцивілки на наступний рік кожен клієнт отримає гарантовану знижку 10%.  Згідно із законом, у разі аварії, страхова компанія компенсує потерпілому збитки протягом 30 днів. Власник поліса, який у випадку аварії пошкодив чужу автівку або заподіяв шкоду здоров'ю водію чи його пасажирам, гарантовано отримає грошову компенсацію від страхової компанії: до 100 000 грн. - якщо постраждало майно; до 200 000 грн. - якщо постраждали люди.
    ПриватБанк пропонує усім жителям Кіровоградщини оформити страховку "Захист на кожен день", туристичну, а в Приват24 купити "Зелену карту" для виїзду за кордон.
    Лише у третьому кварталі цього року жителі Кіровоградщини придбали у відділеннях ПриватБанку 770 полісів ОСАЦВ.  За аналогічний період минулого року автоцівілку у ПриватБанку придбали 319 жителів області. Така статистика  свідчить про ріст довіри жителів області до найбільшої та найстабільнішої фінансової установи України.
    Прес-служба ПриватБанку у Кіровограді.