Проект «Перевтілення». Це сподобається вашій мамі!

  • 12 вер. 2016 13:23
  • 2342
    • Новина Проект «Перевтілення». Це сподобається вашій мамі! Ранкове місто. Кропивницький

    Моя мама - редактор районної газети, мій приклад, моя совість. Я схожа на неї не тільки ззовні, у нас схожі душі і життєві принципи. Але так було не завжди. Раніше я була дуже близька з батьком. Я ділилася з ним усіма секретами, розповідала йому усі свої шкільні новини. Він завжди мене підтримував. Мама ж для мене тоді була чимось недосяжним... По-справжньому зрозуміти, що саме вона для мене значить, я змогла лише на першому курсі КДПУ ім.Винниченка. Саме тоді я зрозуміла, наскільки ми з нею схожі. Я нарешті збагнула, що всі її дії та вчинки були завжди зорієнтовані на майбутнє своїх дітей – мене та брата. Нічого вона не робила заради себе, все для нас. Якраз тоді я подорослішала...

    За останні півроку я часто розповідала їй про свій проект, про усі емоції, які отримую, спілкуючись з талантами Кропивницького. Вона раділа за мене, тому що розуміла, що це важливо. І тут в мене виникла їдея показати їй все із середини. Тим більше, що випала нагода взяти участь у проекті Школи краси BeauBS «Перевтілення».

    Сьогодні не День матері і навіть не День народження у моєї Ольги Лісової. Сьогодні день перевтілення, момент оновлення та пробудження.

    «Суть проекту «Перевтілення» – не просто виконати віковий макіяж, а показати справжню красу кожної жінки» - говорить автор проекту та директор Школи краси BeauBS Антоніна Іванова.

    З її слів стає зрозумілим, що з віком жінки часто нехтують своїм зовнішнім виглядом, посилаючись на постійну зайнятість, внуків, домашні клопоти чи ще гірше «та куди вже мені». Але жінка завжди має почуватися гарною. Не для когось окремо, а в першу чергу для самої себе. Це неабияк важливо.

    "Перевтілення" проходило в комфортній та теплій атмосфері. Звісно, мені важко передавати мамині емоції, але з кожним рухом пензлика, я відчувала, як вона розкривається. Їй було цікаво спостерігати за кожною дією візажиста, вона (як і я завжди) задавала десятки питань, слухала поради спеціалістів. Це був новий цікавий експеримент для неї. Коли майстри (візажист та перукар) закінчили свою роботу, переді мною з’явилася молода, енергійна жінка з шаленим блиском в очах. Помітили? Цей блиск не намалюєш за допомогою косметики, його очі набувають лише тоді, коли людина почувається щасливою.

    Дівчатка і хлопці! Ми діти доки є наші батьки. Вони живуть задля нас, усі їх плани та прагнення побудовані навколо своїх дітей. Вони дали нам не лише життя, а й освіту, виховання, віру в добро, порядність, людяність (комусь більше, комусь, звісно, менше). Вони дали нам все, що змогли. І вони зовсім нічого не просять натомість. Ну хіба що ваш голос в телефоні і голосне на порозі «Мам, я дома!».

    Любіть своїх батьків, кажіть їм про це. Не встидайтеся, це так природньо! А якщо є можливість – хоч зрідка робіть для них свято. Наприклад, участь у проекті «Перевтілення». Повірте, вашій мамі це прийдеться до душі. Так, мамуль? Я тебе люблю...