Театр-студія «GODO» дає виставу у Кропивницькому

  • 1 вер. 2016 10:08
  • 1481
    • Новина Театр-студія «GODO» дає виставу у Кропивницькому Ранкове місто. Кропивницький

     

     

     Театр-студія «GODO» (м. Київ) - молодий театральний колектив, створений на базі випускників КНУТКіТ ім. Карпенка-Карого.Учасниками театру-студії є професійні актори, режисери, драматурги, хореографи, музиканти, поети, сценаристи, оператори та ін.

    Театр-студія GODO, спираючись на традиційні школи і новітні європейські тенденції, має на меті впроваджувати сучасні засоби сценічного вираження у поєднанні з різними сферами мистецтва. Пошук новітніх платформ для створення нових художніх образів, у яких відтворюватиметься проблематика сьогодення та естетичні, духовні, філософські питання світової культури є нашим головним кредо. Наші вистави – це вибух емоцій, непідробних щирих почуттів та гарного настрою.

    Одну з таких вистав комедійного жанру за п’єсою сучасного популярного ірландського драматурга Мартіна МакДонаха «Каліка з острова Інішмаан» ми презентуємо у м. Кропивницький.

    Герої цієї історії живуть на маленькому забутому Богом ірландському острові, де всі один одного знають, де кожен проклинає свою долю і не може по-іншому; де люблять і ненавидять одночасно, де кожен мріє вирватися із цієї діри… Але тільки одному з них, шістнадцятирічному хлопцеві-каліці, випадає шанс повністю і назавжди змінити своє життя.Ця історія про те, як людина може досягти всього, що забажає, навіть коли вона фізично не цілком спроможна. Варто зазначити, що ця постанова наразі з великим успіхом йде від Бродвея до Якутська, а драматурга Мартіна МакДонаха, вже зараз називають "Тарантіно від театру" (відповідні трейлери розміщені в Інтернеті). Ми ж пропонуємо нашим глядачам власний погляд на цю історію.

    «Каліка з острова Інішмаан» – Історія однієї мрії, Історія неймовірної любові, Історія справжнього життя…

    Вистава відбудеться 15 жовтня 2016 року о 17.00 год. на сцені Кіровоградського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. М. Л. Кропивницького.

    Театр-студія GODO приділяє велику увагу енергійному незаангажованому глядачеві, готовому разом з нами обмінюватися думками, поглядами, бажаннями та мріями, втілюючи їх у життя. Тому ми шукаємо нових людей, готових творити спільно з нами новітню історію країни. І, можливо, саме завдяки вашій підтримці в Україні з’являться нові герої, які своїм мистецтвом духовно збагатять нинішнє та прийдешні покоління наших громадян!