Дівчачі посиденьки. Експрес-зачіска та макіяж

  • 31 серп. 2016 17:27
  • 4541
    • Новина Дівчачі посиденьки. Експрес-зачіска та макіяж Ранкове місто. Кропивницький

    Добре народитися ідеальною... Волосся, наче з картинки, нігті, фігура, шкіра, що з глянцевих обкладинок. Але таких дівчат по світу (слава Богу) не дуже багато. А тому почитати мене можуть усі, хто з якихось причин вважає свою зовнішність не на 100% ідеальною. Привіт, мої неідеальні крихітки! Вас чимало і я цьому щиро рада.

    Сьогодні поговоримо про зовнішній вигляд. В наш час ціниться все, що робиться швидко. Заклопотані мами, загружені роботою по самі вуха жіночки та дівчата – усі прагнуть виглядати гарно, але витрачати на послуги краси мінімум часу. Тому в нашому надшвидкому світі і з’являються експрес-пропозиції у сфері краси. І нещадовно я однією з них скористалася.

    30 червня моїй сім’ї виповнилося вісім років. Річницю ми святкували скромно, втрьох з сином та чоловіком, але бажання виглядати не так, як кожного дня, не зникало. Салон краси «ПАРИЖ», в якому я нещодавно робила процедуру кератинування волосся, запропонували послугу експрес зачіки та макіяжу. Що це? Це легка укладка волосся та мейк-ап. Вартість послуги варіюється від 200 до 250 гривень (в залежності від додаткових «елементів» у вигляді накладних вій) та займає годину-півтори вашого дорогоцінного часу. Послуга проводиться в чотири руки, а майстри салону настільки вправно взаємодіють один з одним, що ви просто не встигаєте відслідковувати їх дії. Усі ваші бажання чи рекомендації враховуються, але раджу довіряти майстрам – дівчата знають свою справу і роблять все «на відмінно». На макіяж та зачіску я витратила... годину і п’ять  (!) хвилин, що, погодьтеся, не може не підкупати. Робота майстрів виявилась настільки компліментарною, що, не будь я вже тисячу років, як заміжня, «викрали б разом з забором». Ну, принаймні, таку пісню співав мені водій таксі цілу дорогу від Попова до Дворцової. Та й чоловік, який, як і більшість представників сильної статі, не завжди помічає мої зміни у зовнішності, цього разу роздивлявся мене з усіх сторін і задоволено посміхався. Ще б пак, така краса)

    Варто сказати, що в салоні краси «ПАРИЖ» експрес можуть бути не лише зачіски та макіяж, а й манікюр-педикюр. Якщо ви поспішаєте, або просто не готові витрачати купу часу на ці процедури, майстри салону можуть скоротити його вдвічі і зробити ці послуги одночасно. А в цей час ваше улюблене малятко розважить досвідчений педагог у дитячій кімнаті, обладнаній стількома цікавинками, що будьте готові забирати дитину звідти зі слізьми. Я свого Семена взагалі мало не забула у салоні. І хоч мій син – дитина, якій потрібно ДУЖЕ багато уваги з боку мами, в салоні він просто забув про моє існування. Як і я. Якби не уважний адміністратор, то, мабуть, би і поїхала додому сама. Може то, звісно, лише у мене так може бути, але я помітила, що атмосфера салону «ПАРИЖ» діє на жінок, як спа-курорт. Туди щоразу хочеться повертатися...

    А ось і фотозвіт.

    Ось такою стомленою я прийшла, але за мене відразу взялися майстри салону

    Фото до та після. Зазвичай я виглядаю трохи краще...

    І ось що вийшло. Багато селфі не буває:-)

    Колір губ. ММММ

    Дитяча кімната вразить і найвибагливішого чілдрена

    Альона Семко

    Попередні частини проекту