Для аграріїв Кіровоградщини нині гаряча пора

  • 13 серп. 2016 09:14
  • 920
    • Новина Для аграріїв Кіровоградщини нині гаряча пора Ранкове місто. Кропивницький

    Для аграріїв Кіровоградщини нині гаряча пора - збір урожаю. Саме час подумати і про депозитний урожай - розмістити тимчасово вільні кошти та зібрати щедрий врожай  відсотків на надійно розміщені кошти у ПриватБанку.

    ПриватБанк надає змогу своїм клієнтам економити дорогоцінний час та розміщувати депозити без відвідування банку – онлайн. Система електронного банкінгу надає можливість миттєво розміщувати кошти на депозитному рахунку без відвідання банку, дистанційно поповнювати чи знімати гроші з депозитного рахунку, контролювати в режимі реального часу залишки на депозитному та процентному рахунках.

    Кожен господарник може самостійно обрати вид вкладу, який йому більш підходить. Так, зі строковим депозитом можна отримати максимальну відсоткову ставку, а поточний депозит дозволить вільно користуватися грошима – знімати та поповнювати депозитний рахунок у будь-який час. Адже ПриватБанк надає послуги своїм клієнтам у режимі 24/7/365 через Інтернет-банк “Приват24 для бізнесу”. У разі оформлення депозитного вкладу в “Приват24 для бізнесу” внесення та повернення коштів здійснюється в безготівковій формі з поточного рахунку клієнта. ПриватБанк пропонує поточний депозит з мінімальними строками розміщення – 3, 8 і 15 днів. Після завершення мінімального строку можна зняти частину коштів до незнижуваного залишку без втрати відсотків.

    “Ми пропонуємо нашим сільгоспвиробникам стати нашими партнерами та отримати додаткові прибутки, - розповідає Олена Кравченко, заступник директора - керівник направлення реалізації програм клієнтам малого та середнього бізнесу Кіровоградської філії ПриватБанку. - Сільськогосподарський бізнес - сезонний. Є час, коли без особливих зусиль з боку аграрія,  кошти будуть працювати та приносити дохід, а ми допоможемо отримати і дохід і задоволення від співпраці з нами”.

    ПриватБанк – лідер серед українських банків за депозитним портфелем юридичних осіб, який становить 11,9 млрд грн. Вклади клієнтів захищені не тільки фінансовою стабільністю ПриватБанку, але й державою, яка передбачила умови повернення заощаджень  у разі форс-мажорних обставин.

     Анжела Дзінзюра