Вже вдруге у Кропивницькому горів пологовий будинок

  • 8 серп. 2016 08:52
  • 1349
    • Новина Вже вдруге у Кропивницькому горів пологовий будинок Ранкове місто. Кропивницький

    Минулої п’ятниці близько 10-ї години  ранку в першому пологовому будинку Кропивницького сталася пожежа, про це пише РК з посиланням на очевидців події.

    В прес-службі Державної служби з надзвичайних ситуацій підтвердили інформацію і повідомили, що загорання сталося в одній із господарських будівель і згорів лише метр кубічний дров. Те, що на місце виїздило аж чотири пожежні машини, пояснили тим, що за правилами на такі об’єкти мають виїздити кілька пожежних автомобілів, далі рятувальники вже діють відповідно до ситуації.

    Водночас очевидці стверджують, що дим від пожежі було видно за квартал. Працівники медичного закладу розповіли, що пожежа сталася в крематорії, що використовується для спалювання плацент, і який прилягає до двоповерхового корпусу пологового будинку. За їхніми словами, згоріли не тільки дрова, але й частина даху, площею 2,5 на 2,5 метра.

    Нагадаємо, що це вже друга пожежа в цьому пологовому будинку за останні півтора тижні. Минулого вівторка, 26 липня, о пів на третю ночі в пологовому будинку № 1 також сталася незначна пожежа через замикання бойлера.

    На щастя, в обох випадках обійшлося без постраждалих.