Оковита з гаража

  • 3 серп. 2016 13:22
  • 1148
    • Новина Оковита з гаража Ранкове місто. Кропивницький

    Співробітниками податкової міліції Кіровоградської області  викрито чергове підпільне виробництво небезпечних для здоров`я людей горілчаних виробів, яке організували троє мешканців м. Кіровограда. За зазначеним фактом слідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ ДФС у Кіровоградській області у липні цього року відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 204 КК України.

    Про це повідомляє ГУ ДФС у Кіровоградській області.

    Над технологію виготовлення злочинці не переймалися – змішували спирт з водою у звичайному гаражі одного з гаражних кооперативів  м. Кіровограда, розливали у поліетиленову тару та реалізовували  кіровоградцям та гостям міста.

    Під час проведення обшуків з незаконного обігу вилучено етиловий спирт для приготування горілчаних виробів, в кількості  30л., вже готової для продажу алкогольної продукції в кількості 1605л., та обладнання, за допомогою якого підприємливі чоловіки розфасовували незаконно виготовлені алкогольні напої. Як з’ясувалося, підприємливі ділки ще й підторговували контрабандними цигарками, яких з незаконного обігу вилучено  більш трьох тисяч пачок.

    Всього співробітниками податкової міліції в ході проведення обшуків з незаконного обігу вилучено підакцизних товарів загальною вартістю 227,4 тис. гривень.

    На разі триває досудове слідство.