У «шістці» в’язнів розважали футболом та молитвами

  • 3 серп. 2016 12:27
  • 770
    • Новина У «шістці» в’язнів розважали футболом та молитвами Ранкове місто. Кропивницький

    Нещодавно  Кіровоградську виправну колонію (№6) відвідали священнослужителі Християнської Церкви Повного Євангелія «Слово Пробудження». Метою заходу було донести до засуджених важливу істину, що змінити власне життя може кожен, варто тільки до цього сильно прагнути. Звісно, цей шлях не з легких, але ж в житті нічого не дається просто так. Також було наголошено і на важливості правильно вирішувати свої проблеми, не вдаватись до крайнощів та цінувати власне життя як найбільший скарб що дався їм Богом.

    Велику увагу цього дня приділили і спортивним змаганням, які відбулись на відділеннях СПС. Прихильники футболу та баскетболу мали змогу  як грати, так і вболівати за своїх товаришів. Тим кому більше до вподоби змагання розумових здібностей, мали змогу позмагатися  у гру в шахи та шашки.

     З приводу відзначення Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми в клубі при виправній колонії був показаний документальний фільм «Життя на продаж». В матеріалі фільму було показано які страждання та знущання переживають люди, що потрапили до рук бандитів та работорговців та що потрібно знати, як не потрапити до рук зловмисників.

     

    Відділ СВПР Кіровоградської ВК №6