У 49-й колонії новий керівник

  • 12 лип. 2016 10:26
  • 1040
    • Новина У 49-й колонії новий керівник Ранкове місто. Кропивницький

    Минулого тижня в Петрівській виправній колонії № 49 начальник управління ДПтС України в Кіровоградській області полковник внутрішньої служби Валерій Поліщук представив колективу нового начальника установи майора внутрішньої служби Сергія Зарембу.

    Сергій Заремба розпочав свою діяльність у Петрівській виправній колонії зразу ж після проходження служби в Збройних Силах України ще у 2005 році на посаді начальника відділення соціально-психологічної служби відділу соціально-виховної та психологічної роботи. Потім він займав посади оперуповноваженого оперативного відділу, старшого оперуповноваженого оперативного відділу, заступника начальника установи – начальника відділу соціально-виховної та психологічної роботи. В 2016 році Сергія Зарембу назначили тимчасово виконуючим обов’язки начальника Петрівської виправної колонії (№ 49), завдання нове, про те завдяки великому досвіду роботи в системі, вмілому та правильному корегуванню роботи підпорядкованого персоналу 08 липня 2016 році наказом голови ДПтС України № 163-ОС/16 від 05.07.2016 року його призначають начальником установи- начальником арештного дому Петрівської виправної колонії УДПтС в Кіровоградській області.

    Окрім начальника Управління привітати новопризначеного керівника завітали Голови районної державної адміністрації Сергій Завалій, районної ради Тамара Сакара, спостережної комісії Олег Гіюк  та заступник голови районної державної адміністрації Тетяна Панета.

    Валерій Анатолійович, наголосив: «Що відтепер у нового начальника особиста відповідальність, щодо стабілізації оперативної обстановки в установі, а завдяки досвідченості, розумній ініціативі та вимогливості, як від себе так і від колективу, є надія на успішне досягнення першочергових цілей». Також звернувся до колективу установи із закликом підтримати нового керівника та допомогти покращити діяльність виправної колонії.

     У свою чергу новопризначений начальник Петрівської виправної колонії (№ 49)  подякував керівництву ДПтС України, керівництву Управління та персоналу установи за довіру та запевнив, що зробить все необхідне для досягнення найкращих результатів у роботі підпорядкованого персоналу.

     

    Катерина Ляшевич