"Територія успіху" запрошує

  • 7 квіт. 2016 17:30
  • 2070
    • Новина «Територія успіху» запрошує Ранкове місто. Кропивницький

    20 квітня правозахисна громадська організація «Територія успіху» запрошує неурядові організації та активістів Кіровоградщини для відкритого звітування про результати своєї річної діяльності.

    Представники громадських рухів, організацій, активістів, чиї реалізовані чи запроваджені ідеї змінюють світ на локальному рівні, поділяться своїм досвідом у форматі короткої презентації тривалістю «7 хвилин+1 хвилина на оплески».

    Для участі обов’язково необхідно зареєструватися, заповнивши форму. Учасники, які бажають виступити, повинні підготувати коротку доповідь, мають надіслати анкети до 14 квітня включно, слухачі — до 16 квітня.

    «Одним із основних принципів діяльності ГО «Територія успіху» є відкритість і прозорість діяльності. Тому публічне звітування стало невід’ємною частиною нашої роботи. Цього разу ми вирішили презентувати також і результати діяльності наших партнерів з області, з якими співпрацювали у рамках грантингової діяльності. А в ході планування події захотілося створити платформу для тіснішого контакту місцевих активістів.  Тому цей формат звітування ми неофіційно називаємо TEDxдля громадських активістів. До речі, у Кіровограді TEDx-конференції ще не проводилися, тому, можливо, це перший крок до того»,— прокоментувала запрошення представник ГО «Територія успіху» Юлія Ярова.

    Якщо є питання, звертайтеся за адресою: вул. Єгорова, 40, к. 205,

    Тел. (0522) 32-36-59 або (099) 27 07 609, Юлія.