В Кіровограді відбулися змагання «Мама, тато, я – спортивна сім’я».

  • 29 лют. 2016 15:39
  • 1305
    • Новина В Кіровограді відбулися змагання «Мама, тато, я – спортивна сім’я». Ранкове місто. Кропивницький

     

    27 лютого Олександр Цертій з колегами від ВО «Батьківщина» Юрієм Гребенчуком та Ігорем Вахніком провели змагання «Мама, тато, я – спортивна сім’я!».

    Сім команд, які приймали участь в змаганнях, формувались з дітей та батьків мікрорайонів Нової Балашівки, Бєляєва та Озерної Балки. Було багато цікавих конкурсів, естафет, розваг і звісно багато призів та нагород для переможців та учасників! Головна мета заходу – популяризація здорового образу життя та сімейних традицій, які будуть зближувати дітей і дорослих. Емоції, напруження учасників та шалена підтримка вболівальників не давали розслабитись членам журі,- треба було об’єктивно обрати трьох переможців за результатами естафет та конкурсів.

    Головним переможцем змагань в результаті стала команда Нової Балашівки з красномовною назвою «Дружба»!

    Організатори дякують всім, хто приймав участь у змаганнях та допомагав в їх організації. Такі змагання стануть традицією для  мікрорайонів і будуть проводитись регулярно. Олександр Цертій запрошує інших депутатів міської ради та небайдужих людей долучатись до  ініціативи та влаштовувати подібні змагання між командами мікрорайонів нашого міста!