У Кіровограді відбудеться Обласний форум Взаємодії

  • 23 лют. 2016 08:29
  • 621
    • Новина У Кіровограді відбудеться Обласний форум Взаємодії Ранкове місто. Кропивницький

    23 лютого о 10:00 у малій залі Кіровоградської обласної державної адміністрації розпочинається обласний форум «Взаємодії та розвитку», організований ГО “Let’s do it, Ukraine”.

    Форум передбачає три заходи, які відбудуться протягом дня. Розпочнеться форум «Взаємодії та розвитку» о 10:00 у малій залі ОДА, де буде обговорено проведення щорічної всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою разом!» у Кіровоградській області. Щорічна всеукраїнська соціально-екологічна акція з прибирання зелених зон та благоустрою територій «Зробимо Україну чистою разом!» проводиться з метою поліпшення екологічної ситуації Кіровоградської області, створення сприятливих умов для розвитку волонтерства і самореалізації молоді, розвитку волонтерського руху, спільного прагненні до кращого майбутнього в розбудові екологічного сектору.

    Форум передбачає три заходи, які відбудуться протягом дня:

    1.            10:00 – (мала зала Кіровоградської ОДА) робоча нарада «Взаємодія громадськості, бізнесу, органів державної влади при вирішенні соціальних питань ВГО «Let's do it, Ukraine». Запрошуються журналісти, представники ГО, профільних департаментів та соціально відповідального бізнесу.

    2.            13:00 – (КДПУ ім. Винниченка) круглий стіл щодо проблем екології, презентація проектів у рамках діяльності ВГО “Let’s do it, Ukraine” за участі молодіжних лідерів Кіровоградщини, представників всеукраїнських організацій, дружніх установ, координаторів проекту "Зробимо Україну чистою разом". Запрошуються активісти, представники ГО, небайдужі, які бажають долучитись до організації акції.

    3.            14:00 - (КДПУ ім. Винниченка) навчання для координаторів проекту по регіону у формі тренінгу для молодіжних лідерів.

    Програму підтримує перша леді країни - Марина Порошенко та ряд знаменитостей, яким не байдужий стан навколишнього середовища.

    Окрім того, по Україні заплановано 24 обласні форуми, до яких буде залучено від 2280 до 5500 якісних учасників: молодіжних лідерів, експертів, ЗМІ, бізнес та представників громадських організацій і органів державної влади задля досягнення єдиних цілей.

    Довідка:

    Громадська організація “Let’s do it, Ukraine” - учасник загальносвітового руху “Let’s Do It! World”, що об’єднує понад 13 мільйонів людей в 113 державах, які щорічно в обраний день виходять на прибирання у своїй країні.

    За підтримки ряду громадських організацій проводить щорічну всеукраїнську соціально-екологічну акцію з прибирання зелених зон та благоустрою територій «Зробимо Україну чистою разом!», яка запланована на 23 квітня 2016 року, в рамках акції буде проведено: всеукраїнський екологічний фестиваль «ЧистоФест», наймасштабніше прибирання країни, форуми, круглі столи та інші заходи.

    В проекті беруть участь громадські організації, комерційні компанії та державні підприємства, співробітники яких приєднуються до акції на рівні корпоративної соціальної відповідальності.

    Акція «Зробимо Україну чистою разом!» не підтримує жодної політичної партії та є некомерційним проектом. Це соціальний проект, який проводиться винятково на громадських засадах.

    У 2016 році «Зробимо Україну чистою разом!» пройде 23 квітня з 10.00 до 20.00 у форматі «Свята чистоти» та об’єднає цілу країну.