Cпецпроект сайту: Повний візаж. Особливий день

  • 3 лют. 2016 20:11
  • 1927
    • Новина Cпецпроект сайту: Повний візаж. Особливий день Ранкове місто. Кропивницький

    Згадайте свій особливий день. Але не той, коли ви вперше доторкнулися до пальчиків свого маляти чи коли вас підвищили на роботі. Це все прекрасно і колись ми про це поговоримо. Зараз же пригадайте той день, коли ви зустріли ЙОГО. Чи коли ВІН сказав, що ви не така, як усі інші, якась така, що відразу у серце. Чи коли просто запросив до "клюбу, бо там будуть танці". У кожного був свій особливий день. День, коли серце підскочило десь під гортань, а потім замертво впало у п'ятку. Не знаю, як ви, але я часто повертаюсь до цього дня думками. Згадую, посміхаючись. Тоді я була в джинсах, кедах і якійсь абсолютно божевільній золотистій бобці. А ще в мене була дивна зачіска і я була постійно в окулярах, бо не встигла нафарбуватися. Сміх та й годі! Якби я знала, що цей день буде особливим, я б, мабуть, воскресила Мерилін Монро і провела б із нею розгорнуте інтерв'ю) 

    ...мій особливий макіяж в школі краси "BeauBS" - класичний смокі-айс. Ну, можливо, не дуже класичний, так як за основний відтінок макіяжу ми з моїм вчителем Тонею Івановою вибрали насичений зелений колір. Чому я назвала смокі особливим? Не знаю, які у вас ранкові будні, але мої зазвичай проходять так:

    7.00 -"ААА, нічого не встигла. Семен вставай, скільки можна спати?" 

    7.20 - однією рукою чищу зуби собі і Сему, паралельно, друго рукою, прасую щось, що тільки-но витягла із шафи. 

    7.30 - експрес-макіяж "раз-два" і зачіска а-ля "нєпрєнуждьонность в трендє".

    7.50 - "Нас уже не пустять в садок...Але помчали! Включаємо 5 швидкість". 

    P.S. Семен - мій 5-річний син, хто не знав)

    Ну ви зрозуміли. Ранок на 5-ій швидкості точно не передбачає смокі айс) Тому для мене день, коли я його повторю в реальному житті (після курсу "Макіяж для себе") теж буде знову ж таки особливим. 

    Техніку цього макіяжу я освоювала майже самостійно. Тому на деякі огріхи дивіться, крізь пальці. Тоня Іванова, хоч і була поряд завжди, цього разу дала мені повну свободу дій. Пам'ятаєте, як батько вчив вас плавати? Спочатку підтримував, так, що аж ребра синіли, а потім потихеньку відпускав. Ненадовго і недалеко, але відпускав. І ти борсаєшся (щастя повні легені), майже тонеш, але кричиш повним ротом води: "Я пливу!". Отак і у мене. Страшно зробити щось не так, але як же хочеться прийти додому і твердо сказати: "А це вже я сама, господа!".

    Ось кілька фото з нашого третього практичного уроку. На деяких з них я виглядаю, як одноокий Джо, але то ж процес) 

      

     

    І ще. Не викидайте з пам'яті особливі дні. Навіть якщо ви посварилися/розлучилися/ненавидите винуватця того особливого дня. Це зовсім неважливо. Тоді ви були щасливі і це було по-справжньому. І ще. От, ніяк не закінчу, розійшлася, а? Ще можна стати самому сценаристом свого особливого дня. Зробитися гарною-гарною (ви вже знаєте як), взяти ЙОГО під руку, розвернути до себе, закрити його відвисшу від вашої краси щелепу, і ніжно промовити, дивлячись у очі: "Чувак, ти найкраще, що зі мною сталося. З тобою хочеться БУТИ". Фразу можна адаптувати під себе)

    До нових зустрічей, попереду ще завершальний урок макіяжу. Це буде щось)

    Для тих, хто пропустив мої минулі уроки:

    Урок перший

    Урок другий