Обираємо продукти разом з "Правилами виживання"

  • 2 лип. 2019 19:16
  • 1110
    • Новина Обираємо продукти разом з «Правилами виживання» Ранкове місто. Кропивницький
     
    Також на цьому тижні глядачі «Інтера» побачать такі випуски «Правил виживання»:
     
    У середу, 3 липня, о 14:45 в ефірі «Інтера» - випуск про те, на що звертати увагу при виборі абрикос.
     
    Абрикос - справжнє джерело корисних речовин. Приємний аромат, гармонійний смак створюють йому особливу популярність, а багатий хімічний склад - можливість використовувати в дієтичному і лікувальному харчуванні. В одному плоді міститься велика кількість вітамінів і корисних речовин, але навіть такий «золотий» фрукт може викликати проблеми: отруєння або алергію. Тому вибирати його потрібно дуже ретельно. Де краще купувати абрикос - на ринку або в магазині? Які вітаміни і мікроелементи він містить? З яких країн імпортують фрукти в Україні і чим їх можуть обробляти для того, щоб вони краще зберігалися? Зоряний експерт програми - співачка Солоха.
     
    У четвер, 4 липня, о 14:45 на «Інтері» - випуск про тушонку.
     
    У туристичних походах і екстремальних умовах тушонка є необхідним продуктом, який збагачує організм енергією і впливає на активність мозку. А якими смачними виходять з неї макарони по-флотськи і варена картопля! Але все частіше господині скаржаться, що якість тушонки стала гірше: багато жиру, мало м'яса, а в деяких примірниках його зовсім немає! Чи завжди ми знаємо, що насправді знаходиться в банці? Як часто і в яких кількостях можна їсти тушонку? І кому вона протипоказана? Додають виробники консерванти та інші заборонені харчові добавки? Чи є в ній вітаміни і будь-які інші корисні речовини? На ці та багато інших питань дадуть відповідь ведучий і експерти ток-шоу «Правила виживання». Зоряні гості програми - рідні брати, співак Василь Бондарчук та телеведучий Олександр Бондарчук.
     
    У п'ятницю, 5 липня, о 14:45 на «Інтері» - програма про крабові палички.
     
    Крабові палички придумали японці як дешевий замінник дорогого крабового м'яса. Цей продукт так полюбився українцям, що став практично національним блюдом: яке ж свято обійдеться без крабового салату? Але всі знають, що в крабових паличках крабами і не пахне. З чого роблять крабові палички? Чи можна їх вважати дієтичним продуктом? Що краще вибрати - заморожені або охолоджені крабові палички? І за якими параметрами потрібно вибирати якісний продукт? Зоряний експерт програми - телеведуча Світлана Вольнова.
     
    Всі випуски «Правил виживання» дивіться на YouTube-каналі проекту.
     
    Ток-шоу «Правила виживання» - єдина в країні реальна «Книга скарг і пропозицій», куди зі своїм питанням або проблемою може звернутися будь-яка людина. Якщо ви або ваші близькі зіткнулися з неякісними товарами або послугами, пишіть на сайті проекту https://pravyla.inter.ua/ або телефонуйте на гарячу лінію 067 879 55 91.