Дівчачі посиденьки. В рамках проекту "30+ або Хочу вміти все"

  • 8 вер. 2017 16:05
  • 2858
    • Стаття Дівчачі посиденьки. В рамках проекту «30+ або Хочу вміти все» Ранкове місто. Кропивницький

     

    А ви відчуваєте в повітрі легкий запах осені? Ось вона вже наступає на п’ятки серпню, активно впроваджує свій кашемірово-замшевий стиль вбрання, спостерігає, посміхаючись, за щурячими перегонами дорослих зі шкільними рюкзаками дітей. Не знаю, як для кого, а для мене саме ця пора – справжнє випробування. Я стаю шопоголіком, ненаситною мрійницею, якій потрібно буквально ВСЕ і відразу. Саме наприкінці серпня я починаю ненавидіти своє відображення у дзеркалі і плакати гіркими сльозами над своїм гардеробом. Зараз у моїх інтернет-закладках мільйон сто двадцять три тисячі магазинів різного краму, а в телефоні з півсотні збережених фотографій із зачісками, викрійками, дизайнами нігтів і тд, тд, тд, тд...

    Думаю, що все родом з дитинства. Навіть мій серпневий шопоголізм. Я зі скромної сім’ї, в якій нові речі купували за необхідністю, а не за модними тенденціями. У серпні ми з мамою завжди їздили у Хмельницький чи Чернівці і купували там речі до школи. Я навіть до сих пір пам’ятаю запах своїх перших лакованих «лодочок» з чорними бантами. А домашнє дефіле у нових речах перед щасливим татком, якому з «барського плеча» дісталося лише кілька пар шкарпеток! Речі, на які зараз наші діти і уваги не звертають, в моєму дитинстві були справжнім скарбом, дарунком небес.

    Також у серпні мене мама водила в перукарню. Там мені підрізали кінчики мало не до вух і гарно причесували. Ще кілька днів потому я насолоджувалася своїм відображенням у дзеркалі і не могла нарадітися гладенькому та охайному волоссю, яке не крутиться і не пушиться, а легко розвівається на вітрі...

    Зараз, дякуючи Богу, роботі та чоловіку, я можу купувати нові речі протягом року)) Але серпневу лихаманку, а з нею бажання змін та оновлень ніхто не відміняв. А тому я вирішила на деякий час (можливо, на серпень-вересень) дещо видозмінити свій проект «30+ або Хочу вміти все». Я буду ділитися з вами, мої друзі, враженнями від тих чи інших послуг краси, які я намітила зробити саме ЗАРАЗабо НІКОЛИ. Буду на собі тестувати майстерність перукарів, косметологів, візажистів Кропивницького... І про все вам докладно розповідатиму. Ну, хлопці, які мене читали раніше, звиняйте. Стартує частина проекту під назвою «Дівочі посиденьки», куди вам вхід забронений. На місяць мене можете видалити з друзів, бо буду спамити різними фото до та після) Але тільки на місяць!

    Вже за кілька днів читайте про кератинування волосся. А що, скільки ж можна його фарбувати і не лікувати? Прийшов час для дорослих і зважених рішень. Далі буде.

    Кератинування волосся

    Експрес-зачіска та макіяж

    Перевтілення. Це сподобається вашій мамі

    Війки вашої мрійки

    Косметологія в дії