Рятувальники дістали з-під завалів родину, а за півтори доби врятували й собачку

  • 16 бер. 2023 08:56
  • 879
    • Стаття Рятувальники дістали з-під завалів родину, а за півтори доби врятували й собачку Ранкове місто. Кропивницький
     
    Пам’ятаєте Міру?  Її врятували з-під завалів зруйнованого будинку у Запоріжжі, нагадує ДСНС України. Чотирилапа перебувала там більш ніж півтори доби, та рятувальникам вдалося відшукати хвостату і передати господарям, яких врятували напередодні. 
     
    Запорізька родина завітала до Служби порятунку аби особисто подякувати своїм рятівникам.
     
     
    У ніч на 2 березня, коли російська ракета зруйнувала житловий будинок Анни, вона разом з чоловіком були вдома. Надзвичайники врятували родину з-під зруйнованих конструкцій їхньої оселі.
     
    Через півтори доби співробітникам ДСНС вдалося відшукати і чотирилапу улюбленицю сім’ї – французького бульдога на прізвисько Міра. Таким чином, силами наших рятувальників вдалося зберегти 4 життя: Анни, її чоловіка, чотирилапого «носика» і дитини, яку носить під серцем жінка. 
     
     
     У ході ліквідації рятувальники знайшли обручку, документи, гаджет з весільними фотографіями - миттєвостями, які надзвичайно цінні для цих людей. Все знайдене фахівці ДСНС повернули родині.
     
    Наразі чоловік Анни перебуває у лікарні, тому жінка, яка сама нещодавно повернулася із медзакладу, приїхала до Служби порятунку з мамою і песиком Мірою. 
    - Ви неймовірні. Я не уявляю, як можна було зробити те, що ви зробили. Це просто не піддається розумінню. Ми кричали з чоловіком без сподівань бути почутими. А ви почули і врятували нас, - емоційно розповіла Анна.