У Кропивницькому «розшукують» двох дизайнерів

  • 19 вер. 2019 17:03
  • 1004
    • Новина У Кропивницькому «розшукують» двох дизайнерів Ранкове місто. Кропивницький


    Дизайнер допомагає людям побачити красу в звичайних, здавалося б, речах, робить їхнє життя більш яскравим, комфортним, радісним. У той же час і сам він, реалізуючи свої здібності і таланти, отримує від цього задоволення. Він здатний впливати на бажання і настрій людей (наприклад, дизайнер реклами, упаковки, фуд-дизайнер, дизайнер глянцевих журналів) і навіть формувати їх думку в тих чи інших питаннях.

    Стати успішним дизайнером може лише фахівець-універсал, який освоїв всі етапи технологічного циклу: від першої розмови з замовником до організації робіт та здачі об'єкта.

    Наразі у Кропивницькому є вакантними дві посади для дизайнерів. Так, ТОВ «Імекс-ЛТД» запрошує на роботу дизайнера (художника-конструктора). Завданням творчого співробітника є створення художних рішень для друкованої рекламної і представницької продукції: плакатів, постерів, бланків. Дизайнер повинен здійснювати верстку та друк рекламних документів, текстових матеріалів, брошур, книг.

    Серед вимог: вміння працювати в програмах Adobe (Photoshop, Acrobat Pro, Illustrator, Indesign), пакет Corel. Стаж роботи за професією від 3 років. Можливе працевлаштування громадян з інвалідністю. Заробітна плата 5400 грн + премія.

    У свою чергу ФОП Самодін Микола Васильович потребує дизайнера меблів. Завданнями та обов'язками працівника є проектування меблів у програмі PRO100, розрахунок вартості замовлення, оформлення замовлення та продаж побутової техніки. Режим роботи з 08.00 до 18.00, вихідні за гнучким графіком. Можливе навчання на робочому місці. Заробітна плата 4173 грн + %.

    Якщо ви зацікавилися даною інформацією – звертайтеся до Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості.

    Кіровоградський обласний центр зайнятості

    Нагадаємо: Який середній розмір зарплати на Кіровоградщині?