Безробітних Кіровоградщини навчать ремеслу комп'ютерної верстки

  • 4 вер. 2019 09:02
  • 3758
    • Новина Безробітних Кіровоградщини навчать ремеслу комп'ютерної верстки Ранкове місто. Кропивницький
     
    4 вересня поточного року на базі Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості стартує навчання за професією «Оператор комп'ютерної верстки». Курс навчання триватиме 5,1 місяців.
     
    Оператор комп'ютерної верстки використовує в своїй роботі всі можливості комп'ютера. Комп'ютерні програми та системи зв'язку (мережеве оточення, Internet) дозволяють виконувати роботи з різною інформацією (числами, текстами, графікою).
     
    Основними завданнями оператора комп'ютерної верстки є обробка текстової інформації в програмах Word, Блокнот, графічної в програмах PhotoShop, Corel Draw, фахівець повинен уміти працювати з числами в програмі Access, виготовляти друковану продукцію в програмах верстки Page Maker, Quark XPress та ін.
     
     
    Умовами до направлення на навчання є:
     
    повна загальна середня або професійно-технічна освіта;
    повноліття (не менше 18 років);
    медична довідка з допуском до професії.
     
    Сфера зайнятості випускника з кваліфікацією «Оператор комп'ютерної верстки» дуже широка: робота в офісах, друкарнях, рекламних агентствах та видавництвах. 
    Звертаємо увагу, що для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
     
    Якщо вас зацікавила інформація, за більш детальною інформацією про професію звертайтеся до центрів зайнятості та філій обласного центру зайнятості.
     
    Відділ організації профнавчання
    Кіровоградського обласного центру зайнятості
     
    Нагадаємо: Як швидко починають виплачувати допомогу по безробіттю?