Професор Володимир Панченко презентував у Кропивницькому свій "Сонячний годинник" (ФОТО)

  • 25 серп. 2019 10:07
  • 2926
    • Новина Професор Володимир Панченко презентував у Кропивницькому свій «Сонячний годинник» (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
    В обласному художньому музеї на День .Незалежності України  відбулася презентація книги письменника-земляка, професора Володимира Панченка "Сонячний годинник". Про це пише у фейсбук співробітниця закладу Леся Нестройна-Шевченко.
     
     
    "Сонячний годинник" - так назвав свою книгу з 24-ма розповідями відомий український критик, літературознавець, невтомний мандрівник Володимир Панченко. 
     
     
    24 серпня, в День незалежності України, творча інтелігенція міста завітала до обласного художнього музею на презентацію цього чудового видання. Гості мали змогу в невимушеній та дружній атмосфері поспілкуватися і поставити різноманітні питання автору, які стосувалися збору матеріалів та ілюстрацій для книги. Адже в ній написано про подорожі мальовничою Україною, про непросте, подекуди сповнене драматизму, життя людини-українця - державних діячів, художників, меценатів, педагогів та письменників. 
     
     
    На завершення зустрічі Володимир Євгенович залюбки підписував книги та приймав побажання нових цікавих подорожей і відкриттів.
     
     
    Читайте також: У Кропивницькому відкрили виставку, присвячену письменнику і отаману.