За минулу добу на Кіровоградщини сталося десять пожеж

  • 23 серп. 2019 17:01
  • 1373
    • Новина За минулу добу на Кіровоградщини сталося десять пожеж Ранкове місто. Кропивницький
     
    Минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області загасили десять займань у житловому секторі та за його межами, з них 8 пожеж сухої рослинності.
     
    Так, тричі гасили займання трави на відкритих територіях бійці 19-ї ДПРЧ Новоукраїнки: біля села Нерубаївка (ліквідовано спільно з МПК села Костянтинівка), Новоселівка (ліквідовано разом із МПК села Комишувате) та в районному центрі, також тричі виїздили на гасіння пожеж трави рятувальники 1-го ДПРЗ Кропивницького (біля села Соколівське та в районі вулиці Леваневського і Полтавська обласного центру), двічі довелось приборкувати такі займання вогнеборцям 23-ї ДПРЧ Малої Виски (обидва випадки виникли в районному центрі).
     
    Крім того 22 серпня о 16:26 виникла пожежа покрівлі літньої кухні, покрівлі гаража, автомобіля ВАЗ 2107, 11 тонн сіна та соломи на території приватного домоволодіння села Тернове Добровеличківського району. Вогнеборці 15-ї ДПРЧ Добровеличківки о 17:45 локалізували та о 19:30 ліквідували пожежу.
     
     
    О 18:17 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу надвірної споруди на території приватного домоволодіння по вулиці Міщанська у Бобринці. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу площа займання складала 2 м2. Рятувальники 24-ї ДПРЧ Бобринця впродовж десяти хвилин загасили пожежу.
     
    В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.
     
    Прес-служба У ДСНС в області