Кропивницький: Колишній колега загиблого адвоката не виключає, що вбивство могло бути не випадковим

  • 23 серп. 2019 14:03
  • 1998
    • Новина Кропивницький: Колишній колега загиблого адвоката не виключає, що вбивство могло бути не випадковим Ранкове місто. Кропивницький
     
    Олександр Гуйван, колишній колега та знайомий загиблого у Кропивницькому адвоката Олександра Іванова, не виключає, щоб вбивство могло бути не випадковим.
     
    -  Ми були колегами. Разом працювали в міліції. Ми навіть проживали по сусідству, у одному будинку. Зв’язок один з одним ми постійно підтримували. Після виходу на пенсію він почав займатися адвокатською діяльністю, тому допомагав мені у деяких питаннях. І я до нього неодноразово звертався за правовою допомогою. Для своїх колег він дуже багато робив і робив це безкоштовно, - говорить Олександр Гуйван.
     
    Про свого гарного знайомого пан Гуйван розповідає як про людину освічену, кваліфіковану, спокійну та врівноважену.
     
    -  Я ніколи не бачив, щоб він проявляв надлишок емоцій. Він був дуже спокійною людиною та професійним слідчим. Справи вів різного характеру. Я до нього звертався по цивільним справам, рекомендував його своїм знайомим. А враховуючи характер його робити слідчим, то, мабуть, найбільше справ у нього було кримінального спрямування. Він був хорошим спеціалістом у розкритті кримінальних злочинів, - зазначає знайомий адвоката.
     
    Олександр Гуйван не виключає, що вбивство адвоката могло бути не випадковим. Не виключає й помсти за одну із справ, яку вів загиблий. 
     
    Як повідомлялося раніше, 21 серпня у Кропивницькому біля виправної колонії №6 сталася стрілянина. У наслідок чого загинув адвокат Олександр Іванов та поранено ще одну людину.
     
    Аліна Кулик