ПриватБанк радить кропивничанам, як зібрати дитину в школу і не розоритися

  • 23 серп. 2019 10:44
  • 1109
    • Новина ПриватБанк радить кропивничанам, як зібрати дитину в школу і не розоритися Ранкове місто. Кропивницький
     
    Якщо для школярів серпень - це останній місяць канікул і насолоди літнім відпочинком, то для їхніх батьків - це час сповнений турботами. Вже сьогодні у батьків майбутніх учнів болить голова: як зібрати дитину до школи і де віднайти чималенькі на це кошти? 
     
    Щоб підготовка до початку нового навчального року пройшла без стресу, слід починати її завчасно і підійти до цього питання з усією відповідальністю.
     
    ПриватБанк рекомендує скористатися низкою банківських послуг та пропозицій -  картка “Універсальна” (“Універсальна Gold”), "Оплата частинами", "Швидкі гроші". Завдяки цим послугам можна придбати все необхідне для свого школяра вже сьогодні за банківські кошти та повертати згодом і частинами.
     
     
    Аби зекономити на відсотках за користування кредитним лімітом на картах “Універсальна” або “Універсальна Gold”, слід повертати кошти у пільговий період (до 55 днів). Крім того оплата цими картками в магазинах-партнерах ПриватБанку за програмою “БонусПлюс” допоможе ще й заощадити. Розраховуючись банківською карткою у такій мережі, клієнт отримує на свій бонусний рахунок від 1 до 20 % від суми покупки. А при подальших покупках може розраховуватися за товари накопиченими бонусами з бонусного рахунку.
     
    Як приклад кропивничани можуть придбати з бонусами канцтовари, книги у магазинах: “Шкільний всесвіт”, що по вулиці Тараса Карпи, 63. Купити взуття і отримати приємні бонуси можна у магазинах: “Взуттєвий” (вулиця Яновського, 110) чи “Взуття низькі ціни” (вулиця Соборна, 23/34). Придбати новеньку шкільну форму та отримати бонуси можна у магазині “Дочки і синочки”, що по вулиці Пашутинська, 46, вишиванку у магазині “Аполон”(вулиця Пашутинська, 44), а спортивний одяг у магазинах: “Мегаспорт” (вулиця В.Перспективна, 38/33), “Joma” чи “Спортландія” (вулиця В. Перспективна,27). Повний перелік магазинів, де у
    Кропивницькому працює програма “Бонус плюс” можна знайти на сайті.
     
    Сервіс “Оплата частинами допоможе придбати будь-який вартісний товар (від взуття і одягу до планшетів і ноутбуків) та розраховуватися за покупку рівними частинами протягом декількох місяців без жодних комісій чи переплат. До речі, скористатися цим сервісом можна як в звичайних магазинах, так і в інтернеті. Шукайте на вхідних дверях магазинів-партнерів ПриватБанку відомий логотип та купуйте будь-який потрібний товар у розстрочку.
     
    Послуга “Швидкий кредит”  допоможе миттєво, без застави, з мінімальними даними, онлайн 24/7, з 0% комісією в разі оплати в ТСП, з можливістю погашення рівними частинами (ануїтет), отримати кредит до 50 тис. грн на картку, на 12 і 24 місяці з можливістю дострокового погашення без додаткових комісій.
     
    Оформити картку “Універсальна” (“Універсальна Gold”) можна у будь-якому з 53-х відділень ПриватБанку на Кіровоградщині. Якщо ж у клієнта вже є картка, однак він давно не користувався нею, то дізнатись про доступний кредитний ліміт можна через 3 700 (номер цілодобової підтримки) або у Приват24.
     
     
    Прес-служба ПриватБанку у Кіровоградській та Полтавській областях