Громада Новомиргорода чекає від президента коштів на ремонт вулиць (ФОТО)

  • 22 серп. 2019 10:35
  • 2487
    • Новина Громада Новомиргорода чекає від президента коштів на ремонт вулиць (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Місто Новомиргород, що на Кіровоградщині, планувало ремонт дорожнього покриття вулиць за кошти соціально-економічного розвитку.
     
    Про це у ФБ пише міський голова Новомиргорода Ігор Забажан.
     
    "Шановний пане Президенте, Зеленський Володимире Олександровичу!
     
    Звертаюсь до Вас від імені усієї громади міста Новомиргород, що на Кіровоградщині. За останні чотири роки нам вдалось розбудувати міський парк до масштабу одного з кращих в Європі, де на чотирьох гектарах можна побачити не лише дерева, лаванду, а й фонтани, різні ліхтарі, відеокамери, безбар’єрні доріжки, сучасний геопластик у ландшафті, кілометри газонів із сучасною автоматизованою системою поливу. Ми залучили інвестора і вперше за 30 років будуємо сучасний багатоповерховий будинок, відновлюємо тротуари, зони відпочинку для молоді. 
     
    У цьому році капітально відремонтували частину центральної вулиці міста і розраховували провести ремонт дорожнього покриття на прилеглих вулицях, які визначив депутатський корпус. Загальна вартість ремонтних робіт відповідно проектно-кошторисної документації складає 9,2 млн.грн.
     
     
    Депутати міської ради уже ухвалили рішення про виконання робіт за рахунок коштів соціально-економічного розвитку окремих територій. Але станом на сьогоднішній день дані кошти заблоковані. Ми рахуємо кожну годину сприятливої погоди, жителі міста сповнені надії, бо це було обіцяно і ми зобов’язані це виконати.
     
    Шановний Володимир Олександрович! Ми розраховуємо на Ваше втручання щодо вирішення даної проблеми, і сподіваємося, що наша громада все ж таки отримає дані кошти, які вперше за останні роки кабмін виділив на проблеми малих міст України, і ми зможемо у цьому році зробити заплановане" - йдеться у повідомленні.
     
    Заздалегідь вдячний за розуміння.
     
    Читайте також: Вільшанка звертається до Президента з проханням виділити кошти на водогін (ВІДЕО)