Кропивницькі центри розвитку дитини та школи іноземних мов: аналізуємо та обираємо

  • 21 серп. 2019 14:05
  • 2627
    • Новина Кропивницькі центри розвитку дитини та школи іноземних мов: аналізуємо та обираємо Ранкове місто. Кропивницький

    Англійська, французька, китайська чи німецька? А може, ментальна арифметика? Чи краще і те, й інше, а ще малювання, вокал, техніка швидкого читання і тайм-менеджмент? Такі запитання часто буквально розривають мізки батьків школярів — як майбутніх, так і нинішніх — і змушують шукати, шукати, шукати...

    Хто шукає, той знаходить!

    Як знайти і поєднати речі, з якими звичайна українська школа поки що не знайома, у той час як Європа та світ давно практикують для виховання успішних людей? Як зрозуміти, що саме це — твоє, те, що принесе дитині користь уже сьогодні і стане корисним у житті? Мабуть, у цьому місці чимало батьків напружились, пригадуючи, коли востаннє користувалися формулами з фізики, хімії чи математики. І справді, чи потрібні людині знання, які вона ніколи не застосує в реальному житті?  

    Не секрет, що світом володіє той, хто володіє знаннями. Кожні батьки прагнуть успішного майбутнього для своєї дитини. Рівень суспільства та світу постійно висуває нові критерії до активних громадян. У наш час необхідно не тільки вільно володіти базовими шкільними знаннями, а й бути підкованим у різних сферах життя.

    У ХХІ столітті навчання дітей часто однією школою не обходиться.  Аби в майбутньому діти могли з легкістю вирішувати проблеми «дорослого» світу, батьки віддають свої чада до різних мовних центрів та бізнес-шкіл.

    Адже саме у таких навчальних центрах діти розвивають навички, потрібні в сучасному світі. Відтак отримують не лише знання, а й загальний розвиток, необхідний для повноцінного функціонування у суспільстві.

    Місія цих шкіл— сформуват и гармонійну успішну особистість, здатну адаптуватися у світі, особистість, яка усвідомлено приймає раціональні рішення, що має навички бути лідером і застосовує на практиці здобуті знання. 

    То чому ж варто віддавати дитину до центру розвитку?

    Сучасний підхід до навчання. Погодьтеся, зацікавити дитину навчанням — справа не легка. А коли заняття проводяться у цікавому для дитини форматі — інформація сприймається простіше та швидше. Дитина отримує саме ті навички й знання, які потрібні їй саме зараз.

    Професіоналізм викладачів. Учителі, які проводять заняття, — фахівці з відповідною освітою та досвідом роботи. Вони здатні забезпечити цікавий і захоплюючий процес роботи. До того ж викладачі постійно беруть активну участь у тренінгах, аби підвищити свій професіоналізм.

    Індивідуальний підхід до дітей. Навчання у невеликих групах дозволяє приділити достатньо уваги кожному учневі. Подібні школи розвитку не диктують своїм студентам, що треба робити. Вони лише створюють всі умови, аби дитина сама зрозуміла, що необхідно саме їй.

    Підготовка до школи. Мовні та бізнес-школи дають всі необхідні знання, які можуть знадобитися вашій дитині: сенсорика, письмо, читання, розвиток мовлення, легоматематика, екозаняття, розвивають логічне, нестандартне і креативне мислення.

    Різноманітність.  У центрі розвитку дітям доступне різноманіття цікавих іграшок та розвиваючих матеріалів для різних вікових категорій. А ще тут величезне різнобарв’я свят, майстер-класів,  марафонів та розіграшів подарунків. Із таких заходів безмежно щасливими виходять діти будь-якого віку. 

    Варто пам’ятати одну річ: вашій дитині має бути цікаво та комфортно навчатися.  Будь то бізнес-школа, мовна чи школа арифметики — важливо, щоб дитина проводила тут час із задоволенням та користю. Адже баланс між навчанням та дозвіллям має бути дотриманим.

    Саме це й пропонують сучасні центри розвитку дитини Кропивницького. Знайти перелік усіх мовних шкіл та центрів розвитку в місті Кропивницькому ви зможете на сайті-довідці ТОП-20 .На цьому сайті ви також можете почитати відгуки від кропивничан, які користувалися цими послугами, та обрати найбільш корисні для вас і вашої дитини.

    Кропивницькі «родзинки»: цікаво для батьків, корисно для дітей  

    Ну, а щоб трохи зорієнтувати батьків напередодні початку нового навчального року, ми попросили представників та представниць креативних шкіл Кропивницького кількома словами охарактеризувати «родзинку» свого навчального закладу. Отож, читайте, аналізуйте, обирайте!

     

    Ольга Мануйлова, директор Мовного центру «Жираф Клаб»:

    — Мовна школа «Жираф Клаб» —офіційний сертифікований центр із підготовки до екзаменів Кембрідж. Майже п’ять років успішно  навчаємо дітей всіх вікових категорій від 12 місяців до 11-го класу та дорослих. Сотні наших студентів успішно отримали сертифікати YLE, KET, PET, FCE та IELTS. У навчанні своїх студентів робимо акцент саме на розмовній мові та розумінні мови на слух, успішно інтегруючи граматику та фонетику в заняття. Всі наші учні ГОВОРЯТЬ, а не просто виконують завдання в книжці.

    Викладачі, що працюють з інфантами (1 рік) та тоддлерами (2-3 роки) пройшли навчання у найкращих Монтессорі педагогів України. Всі викладачі школи мають рівень володіння мови С1 та С2. У нашій школі вивчають: англійську, німецьку; проводять підготовку до школи.

     

    Ольга Неділько, адміністратор Школи усного рахунку «Соробан»:

    — Школа усного рахунку «Соробан» - законодавець технологій розвитку інтелекту, в Україні існує з 2013, а в Кропивницькому відчинила свої двері вже в 2016.
    Методика заснована на стародавній японській системі. Спочатку діти вчаться рахувати на АБАКУС - спеціальних рахівницях. А потім «переносять» їх в свою уяву і проводять обчислення, представляючи абакус в умі. 

    Навчання в школі усного рахунку Соробан розвиває дитину в різних напрямах: 
    • прискорюється розумова реакція;
    • поліпшується зорова та слухова пам'ять;
    • активізується моторика рук завдяки роботі з АБАКУС;
    • тренується швидкість мислення, прийняття рішень, багатозадачність; 
    • підвищується концентрація уваги;
    • вміння сприймати і аналізувати великі обсяги інформації.
    1.12.2018 на Міжнародному Бізнес Форумі «BIGBRANDS 2018», що був організований ООН у рамках програми Women’s Entrepreneurship Day (WED) (www.womenseday.org) за підтримкою Європейської Асоціації Розвитку Бізнесу (ЄАРБ) (www.eabd.org) Школу Усного рахунку Соробан® визнано КРАЩИМ ДИТЯЧИМ БРЕНДОМ УКРАЇНИ!

     

     

    Ірен Невмержицька, керівниця Центру розвитку «SMART Z»:

    — Центр розвитку «SMART Z» —це сучасне, інтерактивне модульне навчання для дітей від 6 до 16 років. Ми допомагаємо розвивати логічне і креативне мислення. Вчимо фінансової грамотності, розвиваємо компетенції Лідера, розкриваємо потенціал емоційного інтелекту в кожній дитині.

     

    Людмила Оверченко, директорка Навчального центру «IBIS»:

    — Серед моїх учнів переважно підлітки  та дорослі. У нас на уроках завжди приємна психологічна атмосфера для дітей. Я використовую найкращі матеріали від світових видавництв для навчання. Вони часто цікаві не лише з точки зору вивчення мови, а й з тієї, що розширюють загальний кругозір, стосуються особистісного зростання, позитивного мислення, відповідального ставлення до оточуючих і навколишнього середовища. Я маю гарний досвід підготовки до ЗНО з англійської мови та міжнародних іспитів (IELTS, KET, PET).

     

     

    Юлія Гацук, власниця Центру іноземних мов «SKILLS»:

    — Основне кредо наших курсів — якісна освіта. Якщо говорити про дитячі групи, то у  центрі навчального процесу є дитина як особистість, яка має навчитись творчо мислити, взаємодіяти з іншими дітьми, відрізняти правду від фейку і, звичайно, розмовляти англійською.

    Розуміти іноземну мову, розмовляти нею та вивчати її —це три абсолютно різні поняття, якими не так і просто оволодіти самостійно. Саме тому наші викладачі проводять заняття з елементами коучингу, з елементами тренінгу, фасилітативні заняття,  кейс-уроки, які люблять не лише діти, а й дорослі. Усі нові тренди в освіті намагаємось перейняти у кваліфікованих британських, закордонних і  вітчизняних викладачів. Семінари та тренінги є обов’язковими для  підвищення кваліфікації викладача.

    Тому запрошуємо і дорослих,  і дітей до нашої команди, адже англійська мова — це просто, якщо ти вивчаєш її з фахівцем.

     

    Вікторія Поляновська, директорка Центру освіти та розвитку Моzaїka:

     

    — Ментальна арифметика від Indigo Mental Club —методика, яка пробуджує приховані таланти і можливості вашої дитини! Окрім того, що усний рахунок розвиває обидві півкулі мозку, він впливає на розвиток комунікативних якостей і лідерських здібностей дітей. Наша методика затверджена Міністерством освіти, а заняття проводяться не тільки в нашому центрі, а й на базі шкіл під час групи продовженого дня (на базі шкіл «Мрія» та «Вікторія-П»). Також курс ментальної арифметики включає елементи швидкочитання, що в комплексі допомагає поліпшити успішність з усіх предметів у цілому.

    - Центр освіти та розвитку Мозаїка пропонує заняття з англійської мови для дітей від 1-го року та для дорослих. Ефективність нашої методики викладання в тому, що ми зібрали кращі методи в одне ціле і розробили новий план навчання. Ми можемо запропонувати Вам різні програми мовних курсів: курс Baby English для найменших разом із мамами,  групові та індивідуальні заняття General English для школярів та дорослих, підготовка до міжнародних екзаменів Cambridge English, IELTS, TOEFL  та інші. Сприятливі умови для навчання такі як: міні-групи однолітків, мовна середа та унікальна методика викладання допомагають швидко і легко вивчити англійську мову.

     

    Аліна Кулик