У Кропивницькому презентували проект онлайн тестування “ВелоПДР” (ВІДЕО)

  • 16 серп. 2019 12:36
  • 1090
  • 15 серпня в Кіровоградському прес-клубі відбулася прес-конференція з презентуванням проекту “ВелоПДР”. Про це повідомляє «Утренний город».

     

    В заході взяли участь начальниця відділу зв'язків з громадськістю управління патрульної поліції у Кіровоградській області Оксана Білоброва та керівник велоклубу “Там-Де-Ми” Олег Король. На прес-конференцію завітали також журналісти та велосипедисти.

    «ВелоПДР» - це онлайн тестування знань правил дорожнього руху, яка розроблена одеським громадським активістом Русланом Бригунцем для велосипедистів за підтримки патрульної поліції України.

    За словами начальниці відділу зв'язків з громадськістю управління патрульної поліції у Кіровоградській області Оксани Білоброви, мета проекту – привернути увагу велосипедистів до того, що правила дорожнього руху існують і для них.

    – Хочу, в першу чергу, звернутися до батьків. Коли ви купуєте дитині велосипед, не забувайте провести їй інструктаж і переконатися у тому, що вона знає правила дорожнього руху, щоб повернутися додому живою та здоровою, - зазначає Оксана Білоброва.

    Проект є партнерським. Почався він з міста Одеси, коли до патрульної поліції звернулася громадська організація з пропозицією розробити ці онлайн тести.

    Тести складаються з 30 питань, щоб пройти їх, треба вірно відповісти не менш як на 28 питань. По успішному закінченню тестування розробники вручають сертифікат, що засвідчує те, що ви успішно склали тести й знаєте ПДР для велосипедистів. Але головне – їх дотримуватися.

    Читайте також: На Кіровоградщині триває проект «Таємний клієнт».

    Артем Ягодін