Безробітним Кіровоградщини пропонують здобути професію секретаря

  • 14 серп. 2019 11:13
  • 2618
    • Новина Безробітним Кіровоградщини пропонують здобути професію секретаря Ранкове місто. Кропивницький
     
    Кажуть, що театр починається з гардеробу. А ось фірма, установа починається із секретаря керівника.
    Саме секретар – обличчя фірми, права рука керівника підприємства. Він є координаційним центром організації, установи чи підприємства. Секретар отримує необхідні для керівника відомості від підрозділів або виконавців, викликає за його дорученням працівників, веде підготовку засідань, нарад, які проводить керівник.
     
    До функціональних обов'язків секретаря входить підбір необхідних керівникові службових документів, перегляд документів, які адресовані керівникові, та зазначення головних моментів у них, прийняття розпорядчих, довідково-інформаційних та іменних документів до розгляду та підпису керівника. Організує прийом відвідувачів, сприяє оперативності розглядання заяв відвідувачів та пропозицій працівників.
     
    Отже, якщо у Вас є бажання опанувати професію секретаря керівника – зверніться до центру зайнятості або філії обласного центру зайнятості. У серпні на базі Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочинається навчання за цією професією. Навчання стартує 20 серпня поточного року і триватиме 4,9 місяців.
     
    Умовами до направлення на навчання є:
     
    •      повна загальна середня або професійно-технічна освіта;
    •      повноліття (не менше 18 років);
    •      медична довідка з допуском до професії.
     
    Звертаємо увагу, що для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
     
    Відділ організації профнавчання 
    Кіровоградського обласного центру зайнятості
     
     
    Нагадаємо: У Долинській жінка з інвалідністю стала охоронницею на підприємстві