Кому на Кіровоградщині платять 10 000 зарплати?

  • 13 серп. 2019 13:37
  • 3387
    • Новина Кому на Кіровоградщині платять 10 000 зарплати? Ранкове місто. Кропивницький
     
    У базі вакансій Кіровоградського обласного центру зайнятості існує ряд професій, за якими роботодавці готові платити своїм працівникам 10 тисяч гривень на місяць і більше. Наразі у службі зайнятості Кіровоградщини таких вакансій зареєстровано 253 одиниці.
     
    Доволі високим залишається попит на працівників водіїв, інженерів, представників будівельних професій, працівників банківської сфери та лікарів.
     
    Що ж до розподілу за районами, то у Кропивницькому представлено найбільше вакансій із зарплатою понад 10 тисяч – 195, у Маловисківському – 18, 17 вакансій у Знам’янському, по 5 у Світловодському та Олександрійському районах, дві вакансії у Новгородківському, 3 – Голованівському та Новоукраїнському та по одній вакансії у Благовіщенському, Петрівському, Устинівсьому та Долинському районах Кіровоградської області.
     
    Це вакансії за такими професіями як сімейний лікар, головний інженер, електрозварник ручного зварювання, гірник на геологічних роботах, шеф-кухар, бухгалтер, диспетчер станційний та ін.
    Якщо Вас зацікавили запропоновані вакансії – звертайтесь до міськрайонних центрів зайнятості та філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.
     
    Кіровоградський обласний центр зайнятості